sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Beige ruusuasu

Ruusukuosisen kankaan löysin Joensuun Kontista viime talvena.  Keväämmällä sitten tein siitä puseron ja hameen. Hame on ihan vain suorista paloista tehty ja leveähkö musta kuminauha vyötöröllä. Pusero on Suuri Käsityölehden kaavalla tehty, mutta kaula-aukkoa suurensin hieman. Tämä asu näyttää ihan kivalta näissä kuvissa. Odotin kesää ja sen käyttämistä.



Kesällä se ei jotenkin näyttänytkään läheskään näin kivalta. En tykännyt käyttää sitä yhdessä enkä erikseen. En pusero hameen päällä enkä hame päällimmäisenä. En puseroa erikseen enkä hametta erikseen.  Se ei vain tuntunut sopivan.  Ei  sopinut hameen eikä puseron malli, ei väri, ei isot kuviot.  Enkä ollut mielipiteessäni yksin. Lopulta vein tämän kirppikselle...


Ehkä sitä olisi pitänytkin käyttää talviasuna. Se olisi kai vaatinut nuo siniset sukkahousut ja länkkärisaappaat. Ne oli sen kavereita.

2 kommenttia:

  1. No voi. Minusta se on kaunis ja luulisin olevan myös kesällä. Kuinka paljon oikein teet vaatteita vuoden mittaan? Melkein kateudesta vihree, kun ite en saa mitään aikaan . No mä taidan vaan olla laiskanpulskee. :)

    VastaaPoista
  2. Tätä blogia tehdessä sitä on itekin nähnyt, että ainakin vaatteita on tullut viime aikoina tehtyä :) Susta ei muuten vois mitenkään käyttää laiskannimee. Koko ajan monta rautaa tulessa ja leivonnaisia uunissa! Kait sitä tekee mitä on pakko ja/tai mikä eniten huvittaa. Metsäntyttö

    VastaaPoista