torstai 20. marraskuuta 2014

Mitäpä täällä tänään...

Tavallinen päivä - koululaiset kouluun. Ja ei sittenkään ihan tavallinen päivä. Kun vanhin tuli ensimmäisenä koulusta, aloimme isännän kanssa tehdä lähtöä kaupungille kahdesta syystä. Isäntä oli menossa autokorjaamoon ja minä Cityrmarkettiin muksujen toppahousuja, sun muuta etsimään. Sitä "etsivää esityötä" olin jo netissä tehnyt aamupäivällä ja olinhan alkuviikolla siellä marketissakin jo käynyt tarjontaa katsastamassa. Auton korjaustarvekin oli jo alkuviikolla tiedossa ja tälle päivälle oli saatu aika.

Auton hydrauliikassa on jotain pielessä. Se ei nosta "takamustaan" eikä kyllä etumustaankaan niinkuin sen kuuluisi tehdä. Pohja on tavallistakin alempana ja meidän epätasaisella tiellämme se laahaa aina välillä tienpintaa hipoen. Tämänpäiväinen käynti korjaamolla ei vielä tuonut apua asiaan, vaan oli selvitystä siitä mikä on vialla. Takaisin tullessa ajoimme hiekkatieosuudet hurjaa 10 - 15 km:n vauhtia... Siltikin aina välillä kuului pohjasta inha ääni sen osuessa tiehen. Ja minä kiljaisin ja pitelin päätäni... ja istuin jännittyneenä koko ajan, että päästäänkö kotipihaan ilman, että jotain putoaa matkalle. No päästiin ja saatiin ruokaostokset viikonlopuksi tuotua. Seuraava reissu autolla maanantaina korjaamolle. Ja sille päivälle oleva pikkuneidin hammaslääkäriaika on muutettava. Siitä ei neiti ole yhtään pahoillaan...

Ja toppahousurintamalle kuuluu hyvää. Oon tässä jonkin aikaa jo hermoillut, kun muksut on tarvinnut monenlaista uutta vaatetta. Talvikengät jo toinen pikkuneito sai ja toiselle ei niitä tarvi ostaakaan. Toppahousut oli sitten seuraava tärkeämpi hankinta heille. Mulle on ostosten tekeminen yleensä vaikeaa, kun olen sellainen jahkailija. Pitäis olla ikäänkuin täydellinen ostos. Tarkoitan sitä, että ei sais tulla sellaisia virhehankintoja... Ajattelin näinollen, että se marketreissu ei ole kovin yksinkertainen asia.  Mutta kas kumma, melkein heti kun olin päässyt lastenvaateosastolle ja toppahousujen ääreen, näin mielestäni sen näköiset housut jotka voisivat tulla kyseeseen. Otin ne hyppysiini ja hintakin oli hyvä ja sopivat kootkin löytyi heti! Ei tavallista mulle. Eipä sitten muuta kuin ostoskoriin vaan. Sitten huuhailin kaupassa pitkät ajat kun isäntää piti odotella. Sieltäpä löytyi vielä tarpeelliset toppahanskatkin ja vieläpä ihan alehinnalla. Olin tosi tyytyväinen reissun tähän puoleen. Ihan sanoisin rukousvastaukseksi tätä, sillä olinhan ihan oikeasti rukoillutkin niiden saamista :)

Samaan päivään voi mahtua huonoa ja  hyvää. Autojuttu on tosi huono homma. Vielä ei tiedä kuinka kalliiksi se tulee, mutta päivän paras taas oli nuo tyttöjen vaatehankinnat.


3 kommenttia:

 1. Hienoa, että housut löytyi. Toivottavasti auton kanssa käy myös hyvin, eikä tarvitse hunajaa maksaa. Meillä aijon komentaa viikonloppuna tarkistaan talvikenkät, hanskat ja pipot. Takit luultavasti on kaikilla sopivat. Mutta se jalkinepuoli taitaa olla pientä. Nuorin tarttis jo maanantaina paksut, ei pyöränsarvessa luistavat hanskat kun koulusta joutuu pyöräileen heti aamusta.

  VastaaPoista
 2. Aina niitä saa tosiaan talvikuteita ynnä muita olla ostelemassa. Milloin on pientä, milloin rikki ja sitä rataa... Ja kohta taas tarvitaan luistinta ja suksia kanssa, huh. Metsäntyttö

  VastaaPoista
 3. QUANTUM BINARY SIGNALS

  Get professional trading signals delivered to your cell phone every day.

  Start following our trades right now & earn up to 270% per day.

  VastaaPoista