torstai 6. marraskuuta 2014

Me ollaan sankareita kaikki...

Tänä iltana oli aivan toisenlaista musiikkia tarjolla kuin tuo tuleva Klimenkon konsertti. Tänään oli nimittäin Vuoniskylien koululla isäinpäiväjuhla. Äitienpäiväjuhlia ja joulu- sekä kevätjuhlia ja myös itsenäisyypäivän juhlintaa on koululla ollut aiemmin, mutta isäinpäivä oli uutta. Ihan mukava kun isiäkin muistetaan. Ohjelmassa oli tietysti lasten esityksiä. Nuorimmat esiintyjät olivat ryhmäperhepäivähoidon lapset. Koululaisilla puolestaan oli monenlaista ohjelmaa. Musiikkia ja tanssiesityksiä oli samoin sketsejä sekä yhteislaulua. Vuoden isäkin valittiin. Koska kaikki isät olivat hyviä :) arpa ratkaisi voittajan. Hän sai pizzalahjakortin.  Lopuksi vanhempainyhdistys tarjosi kaikille kakkukahvit!

Musiiikista jäi erityisesti mieleen soimaan J. Karjalaisen kappale Sankarit.  Siinä on hyvät sanat. Se laulettiin viimeiseksi ja varmaan siksi se jäi myös mieleen soimaan.  Sitä täällä kotona myös yksi neitokainen on vihellellyt.  Hyvin olisi voinut mielessä soida myös vaikkapa Vaarilla on saari, joka siellä myöskin oli ohjelmassa. Mielenkiintoinen laulu oli myös Isäkäs. Se oli minulle uusi tuttavuus. Sen sanoituksessa huomioitiin hyvin erilaiset isät ja se, että joku tapaa isää harvoin tai ei milloinkaan...  Mukava juhla oli.

2 kommenttia:

  1. Teillä on paljon juhlia koulussa, täällä on ollut vain kevät ja joulu. Tänävuonna joulujuhla on klo 10. Ihan keskellä kouluviikkoa, eipä ole paljoa aikuisia paikalla. Isäkäs on mulle ihan vieras kappale.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa niitä juhlia varmaan on saman verran, mutta täällä vähän vaihtelevat vuosittain sen juhlan aihetta. Tänä vuonna ei sitten ole sitä joulujuhlaa, kun oli tuo isien juhlinta. Ei kaikkea hyvää kerralla :)

      Poista