sunnuntai 30. marraskuuta 2014

1. Adventti

Meillä on siis naisväki potenut mahatautia eikä edelleenkään ihan kunnossa olla. Minä jaksoin (ja halusin) tänä aamuna tosin keittää jo kahvia. Ja joinkin sitä, sillä eilisiltana uskaltauduin juomaan noin puoli kupillista ja se ei tehnyt huonoa. Keitin tänä aamuna myös kiisseliä mustaherukkamehusta. Siitä tulee kevyttä suuhunpantavaa kun ei vielä uskalla tukevia sapuskoita juuri syödä. Pieni tunnelmointikin tuntui aamuhämärässä kahvitellessani kivalta, joten sytytin peräti lyhdynkin.

Ei tästä kuvasta nyt kovin onnistunut tullut, mutta parempaakaan ei ole.

Sairastelun jälkeen se tavallinen arki tuntuu taas paremmalta - ainakin hetken. Ja nyt tuntui jo melkein tavalliselta arjelta, niin että se on melkein juhlaa jo. Sairastellessa - on se sitten pientä tai suurta - odottaa tervehtymistä. Yleensä ihminen odottaa aina jotain. Nythän on se ensimmäinen adventti ja sehän tarkoittaa tätä joulunodotusaikaa. Wikipedian mukaan: Herran tuleminen. Tavallaan voisi kai ajatella että ainakin uskovan ihmisen koko elämä on adventtiaikaa, koska odotamme Herraamme saapuvaksi.

Tämä on muuten  sitten 100. teksti tässä blogissa.

4 kommenttia:

 1. Hyvää adventti aikaa teille. Minua on nyt erilainen adventti en ollut aamulla kotona laulamassa ja sytyttämässä kynttilää. Joko nyt 100, tulipa se pian. Hyvää jatkoa, jään kielipitkällä odottaan uutta luettavaa ja katseltavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin teille! Sulla onkin nyt tosiaan ihan erilainen adventtisunnuntai tänä vuonna. Ei mene aina saman kaavan mukaan. Katotaan mitä sitä seuraavaksi keksitään.

   Poista
 2. Onneksi olkoon sadannelle tekstille! :) Kaimani mukaan jään minäkin odottamaan lisää.
  Vatsatauti on siitä hyvä kun se menee nopeati ohi mutta onhan sitä aika rätti jonkun päivän sen jälkeen...
  Pikku hiljaa vaan sitä energiaa taas alkaa tulemaan kun voi alkaa syömään kunnolla.
  Voimia! /Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Katotaan mitä saadaan aikaiseksi. Voimat oli tosiaan yllättävän vähissä näinkin vähäisen sairastelun jälkeen. Metsäntyttö

   Poista