keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Meillä kävi vieras

Vierailla on aina joskus jotain tuliaista tullessaan, mutta harvemmin ihan tällaista kuitenkaan. Saimme nimittäin sohvan! Olemme toivoneet  sohvaa nojatuolien tilalle jo pidemmän aikaa ja nyt saimme sellaisen. Kiitos sen kodin isäntäväelle, josta tämä komea sohva tuli!Tänä aamuna otin tuon kuvan, kun olin nuorimmaisen saatellut taksille. Kaksi vanhempaa neitokaista jäivät vielä kotiin toipumaan ainakin täksi päiväksi. Sohvakuvia räpsiessäni nappasin myös toisen kuvan keittön puolelta. Ulkokuusen valo näkyy taustalla vielä kuvaushetkellä, mutta kohta kuvanoton jälkeen se sammuikin.  Kuusen valot syttyvät ja sammuvat ajastimella.4 kommenttia:

 1. Kaunis sohva ja niin kodikas keittiö kuva, kuusi näkyykin kauniisti sisälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu tosiaan kivalta kun pitkästä aikaa on sohva!

   Poista
 2. Tunnelmallinen ja kutsuva sohva ympäristöineen. Ihana lahja! Mekin ollaan saatu tänä vuonna kokea Iskän hyvyyttä runsain mitoin. Jos myös vaikeuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus minusta tuntuu, että kun saa jotain hyvää, niin monesti iloa himmentää sitten joku ikävä asia. Varmaan luonnekin siihen vaikuttaa. Jotkut osaavat ottaa asiat enemmän silleen lapsenmielellä. Niinhän sitä pitäisikin, mutta ei se tahdo oikein onnistua... Sohvasta olemme kyllä iloisia.

   Poista