perjantai 26. joulukuuta 2014

Hiljaiseloa

Ketä nyt vaatteet kiinnostaa voi katsoa  tästä jouluasuni. Mitä  tänne sitten kuuluukaan... Hiljaiseloahan tämä on. Nuokkumista sohvalla ja karkkien napostelua... vaikka ei niitä edes tee mieli:) Ulkona pikaiseen eilen kävin, vaikka oli hyytävän kylmä. Siinä maatuskakuosissa menin ja rämmin lumihangessa metsän läpi takaisin kotiin. Lunta oli enemmän kuin luulin, mutta riitti ne saappaanvarret vielä. Metsä oli kyllä todella kaunis!  Kuin satumetsässä olisi kulkenut... Luonnon riemukaarien alitse sai kulkea (lumiset taipuneet puut). Olisin halunnut ottaa kuvia, mutta en edes ottanut kameraa mukaani, koska näpit olisi jäätyneet kuvaustouhussa.


Mitä mielikuvia tästä joulusta jää, sen näyttää aika. Mukavinta on kun kaikki ovat kotosalla, eikä ole kiire mihinkään:)

Niin mitä tulinkaan sanoneeksi hiljaiselosta... ainakin nuorimmilla on välillä sellainen "imeläpussi leuan alla",  kuten heidän ukkinsa (jota eivät koskaan ehtineet tavata) olisi sanonut. Uhkasin laittaa heidät ulos jo välillä kikattamaan. Ja nyt näyttävätkin olevan sinne menossa ihan vapaaehtoisesti.


2 kommenttia:

  1. Meillä jatkuu sama touhotus kuin arkena. Muksut keskenään pelailevat ja ovat kotona, minä ravaan pappaa hoitamassa ja Olli on töissä pitkän päivän 10 -11 tuntia.

    VastaaPoista
  2. Niin monet touhut on joulunkin aikaan tehtävä. Ja meillä sitten nuorimmat huushollia sekoitettaa hyvällä menestyksellä:) Itse kävin tänään aamupäivällä pyykkivuoria kääntelemässä - ja laitoin takaisin koriin, kun en oikein saanut silloin hommasta otetta. Täytyy kokeilla tässä vielä uudestaan, josko sitä jotain väriä koneeseen saisi.

    VastaaPoista