sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Aura kävi osa II

Olin takapihalla kuvaamassa kuusta ylläolevaan juttuun, kun yht`äkkiä etupihalta loisti valo - suuri valo. Aura tuli. Siitä oheinen kuvasarja. Näin talon läpi, koska ikkunat sattuivat olemaan juuri samalla kohdalla molemmin puolin taloa.

Auraa kaipailtiin jo eilen, sillä eräs tuttu jäi isoon mäkeen autonsa kanssa. Hän tuli kyytimään isäntää autonetsintämatkalle, jonne myös nuoriso lähti mukaan. Katsotut autot olivat kuitenkin selllaisia, ettei kauppoja niistä tullut. Etsintä jatkuu. Jo kuukausi ilman autoa... korvessa.
4 kommenttia:

 1. Hienot kuvat ja kaunista teillä on. Lunta on jo melkoisesti. Toivon teidän löytävän hyvän auton, ei autoton elämä ole helppoa niin pitkillä välimatkoilla. Voimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta tosiaan on melko paljon ja kauniiksi se maiseman kyllä tekee. Oikein perinteiset joulumaisemat:) Eiköhän se autokin pian löytyne. Jollain tavalla tähän on tottunut. Meinaan sitä että on vähän semmoinen asenne, että katotaan nyt... ei ikäänkuin ole enää niin kiire kuin alussa, että se pitää saada ihan heti.

   Poista
 2. Ihania sinisen hetken kuvia! Ihan kuin enkeliparvi olisi siellä tiellä loistamassa...! :-)
  /Leena-serkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin noista kuvista tuli jännät. Mulla ei ollut kuvatessa salamaa ja ehkä sen takia jäi vai tuo valo loistamaan niihin. Näkymättä jäi ne traktorin muuten komeat värilliset valot. Isäntä lähti muuten nuorison kanssa just autoja katsomaan. Eräs toinenkin tuttava halusi järjestää sellaisen mahdollisuuden! Saapi nähdä tulevatko auton kanssa tänään kotiin...

   Poista