lauantai 6. joulukuuta 2014

Tälle päivälle

Jos kiinnostaa mitä kaavailin eilen tämän päivän vaatetukseksi, katso tästä vaatekomerolla.blogspot.fi. Tätä kirjoittaessani olen vielä yöpaita päällä ja laitan kyllä nuo kyseiset vaatteet päälleni, mutta voi olla että ne vaihtuvatkin sitten. Mietin nimittäin, että sinivalkoinen asukin olisi kiva tälle päivälle.


Tätä päivää edustaa nyt ainakin tuo nuorimman neitokaisen koulussa tekemä jättikokoinen kynttilä. Sisällä siinä on tavallista isompi pahvinen lieriö. Tuo on turvallinen versio lapsiperheissä ainakin. Näitä oli Vuoniskylien koululla koko ikkunallinen.

Aikanaan Pomarkussa asuimme kerrostalossa. Siellä oli alkuaikoina viehättävä tapa talon puolesta jakaa kaksi kynttilää joka talouteen iltaa varten, että ne ikkunalle laitettaisiin. Siellä kerrostalon ympäristössä oli todellakin iltaisin kiva kävellä katselemassa, kun ikkunoilla loistivat kynttilät. Lähistöllähän oli myös rivi- sekä omakotitaloja. Eiväthän kaikki kynttilöitä polttaneet, mutta oli niitä ihan kivasti kuitenkin. Täällä korvessa saamme nyt tyytyä ihailemaan ihan sitä, mitä itse laitamme. Ehkäpä meillä illalla jonkinlaiset kynttilät ovat palamassa. 

2 kommenttia:

  1. Kaunis ja hyvin tehty kynttilä. Oikein hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Samoin sinne teille! Metsäntyttö

    VastaaPoista