keskiviikko 26. elokuuta 2015

Pähkähullu idea ja mummoleninki

Rouvashenkilö on sitten tässä lankakerä kaulalla... No, kun tämän mekon kaulus on pikkuisen semmoinen, että se saisi olla ihan hivenen avarampi ja yritin keksiä jotain sopivaa korua, joka veisi vähän huomiota kaulukselta (tai itseasiassa rouvan naamataulun ja kauluksen yhdistelmältä).


Ei ollut oikein sopivaa korua saatavilla ja sitten kaivelin lankapussia, josko sieltä löytyisi pinkkiä tai lilaa lankaa. Ei ihan sitä ollut, mutta tuommoisen  kirppikseltä joskus ostetun, vajaan kerän löysin ja kun rupesin mallailemaan värin sopivuutta mekon kanssa,  niin yksintein kieputin koko kerän kaulalleni.


Sitten laitoin alimmat roikottimet solmuun. Voisko "huivike" enää helpompi olla, tai hullumpi... Mekkohan löytyi taannoin ilmaislaatikosta. Ja nämä kuvat on sentakia näin olemattomat, koska isäntä on ulkona touhuamassa enkä viitsinyt keskeyttää hänen tekemisiään tämän takia. Ja kun kuvat halusin saada heti kumminkin, niin piti itse sählätä niitä. Vitkalaukaisimella kirjapinon päältäkin se näköjään jotenkin käy...


Nokka pystyyn ja lankakerä kaulaan...


Täytynee joskus ottaa kunnon asukuvia tästäkin:)

8 kommenttia:

 1. Hei, toihan on loistava huivi --idea! Toimii tosi hyvin tollasella vähän pörrösellä langalla. Esitteleppä idaasi laajemmin niin kohta kaikki katalogit myy lankakerähuiveja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin olis nopea huivinteko ja kun kyllästyis siihen, niin eikun lanka kerälle taas ja jotain muuta tekemään:)

   Poista
 2. ♥ei yhtään pähkähullua, vaan hauskaa hulluttelua! Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mulla olis yksi kirkkaanpunainenkin vajaa kerä samantapaista lankaa... saapi nähdä, jos siitäkin tulee vielä tämmöinen.

   Poista
 3. Aivan ihana idea. Näytin päivällä isälleni ja hänkin kehui "kattos flikkaa, keksii koreita tosta vaan". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäpä oli semmoinen hymyn huulille saava kommentti:) Terveiset sinne!

   Poista
 4. Onpa hauska idea! Piti aika kauan tihrustaa, että eikö tosiaan ole muuta solmua tuossa kuin tuo yksi, niin kivasti asettuu tuohon. Kaikkea kivaa sitä voikin keksiä kun vaan uskaltaa kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi solmu siinä tosiaan on. Joskus täytyy vähäsen hullutella:)

   Poista