maanantai 28. syyskuuta 2015

60-luvun verhot

Tytär kun muutti omilleen, niin hän kelpuutti huusholliinsa nämä isänsä vanhat, 60-luvulta peräisin olevat verhot. Näitä oli kolme kapeaa verhoa ja yksi samasta kankaasta tehty tyyny.


Tuon maton tytär sai tädiltään ja se on pikkusiskojenkin suosikki, sillä se on mukavan pehmeä:)


Ja verhoista vielä sen verran, että kun nuorimies aikanaan muutti omilleen, niin hänkin kelpuutti eräät isänsä huushollissa olleet verhot. Ne vain olivat ihan eri vuosikymmentä, eli 90-luvun alusta. Ja näihin nuorempiin verhoihin kuului samaa kangasta oleva päiväpeite.

8 kommenttia:

 1. Meilläkin on kaikilla viidellä lapsella ollut ensimmäisessä asunnossaan jotkin meiän runsaista verhovarastoista löytyneet verhot :) Osa on palautuneet mulle takaisinkin jossain vaiheessa. Kahdella nuoremmalla taitaa olla nytkin meiän vanhat verhot...Ja on ne verhot kiertäneet toiseenkin suuntaan eli minä olen saanut tyttärien entisiä verhoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuntuu mukavalle kun niillä on käyttöä lastenkin huusholleissa. Ja noinkin päin, kuten sulla, että olet saanut sitten takaisinpäinkin niitä:)

   Poista
 2. ♥enpä yhtään ihmettele, että kelpuutti, sillä verhot ovat todella kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ja näyttäähän ne nyt jälleen aika nykyaikaisiltakin.

   Poista
 3. smoothlife14.blogspot.com -sivustolla näkyy samaisesta ikivanhasta kankaasta tehty rahi eli joku toinenkin on ihaillut kuosia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, samaa se todellakin on:) Näyttääpä sopivan rahiinkin hyvin.

   Poista
 4. Hienot verhot ja koko koti näyttää viihtyisältä. :) Onnea uuteen kotiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitän onnittelut:) Ihan kivalle se minustakin näyttää, mutta semmoinen kotoisuus kaiketi lisääntyy sitä mukaa kun siellä on ja siitä omannäköistään tekee. Viimeksi käydessämme pari taulua tuli seinille.

   Poista