keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Illan elokuvana Fireproof

Tapahtumien päähenkilö on Albanyn paloaseman päällikkö. Hän sammuttaa paloja ja pelastaa ihmishenkiä. Hänelle tulee kuitenkin isompi haaste eteen, kun hänen pitää ruveta avioliittonsa pelastusoperaatioon. Siinä projektissa hänen isänsä on ensiavuksi hänelle.

Elokuva on muutakin kuin kuvaus avioliitosta tai paloaseman arjesta. Se on kuvaus siitä, mitä rakkaus ja sitoutuminen on. Siis muutenkin kuin avioliitossa.  Se ei ole pelkkää tunnetta. Se on sitoutumista.

Elokuva on  samalla hauska ja puhutteleva. Tätä voin suositella. Jos katsot elokuvan, tiedät mitä yhteistä on suolalla ja pippurilla, sekä rakkaudella... Tai mitä tarkoittaa, kun päällikkö sytyttelee tulia...

Tämä oli tyttären elokuvaostos. Eikä tähän elokuvaan tarvinnut pettyä. Aina ei tiedä mitä saa, kun ostaa elokuvan, jota ei ole ennen nähnyt.

---

Elokuva Fireproof. Pääosissa Kirk Cameron ja Erin Bethea. Tässä linkki erääseen arvosteluun http://www.kansanraamattuseura.fi/sinulle/toiminta/elamanvaiheissa/pariskunnille/parisuhteen_hoitoon/kirjavinkkeja/fireproof_-elokuva ja täältä se löytyy, jos haluaa sen ostaa itselle http://kauppa.tv7.fi/DVD-Fireproof.2 kommenttia:

  1. Hei, minulla on sinulle haaste blogissani. Ota vastaan jos haluat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä vilkaista, mitä sieltä löytyy:)

      Poista