torstai 22. lokakuuta 2015

Näyttää melkein kaupungilta...

Tämmöisestä korven asukista on valojen näkeminen jotain erityistä... Siispä tässä taannoin ihan tavan automatkalla piti pysähtyä kuvaamaan Uimasalmen sillalta avautuvaa näkymää. Uimaharjun tehdasalueen valot - kuin kaupunki mielestäni.


Molemmat kuvat on samalla kerralla otettu, mutta välillä käytiin kääntymässä ja palattiin ottamaan uudestaan kuvia. Ja kait säädeltiin kameraa kanssa...


Täällä kotona eivät paljon valot loista ulkona. Ei ole vielä laitettu mitään valoja pihalle. Mutta kynttiläkausi on alkanut sisällä. Nytkin on sellainen pöydällä.

6 kommenttia:

 1. Oikeassa olet, kaupungilta näyttää! Mä otin tänä aamuna kirkasvalo lampun käyttöön Raamatun luku valona, kun oli niin hämärä aamu. Se on tytön, mutta on ollu mulla "jatkuvassa lainassa" ainakin pari vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taitais olla mullekaan pahitteeksi tuollainen kirkasvalolamppu! Ottaa aika lailla hermoon tää pimeys. Nyt syysloman jälkeen tarvii jo aamuisin taskulamppuja kun siinä 7 aikoihin mennään taksia odottelemaan. Kyllähän sitä tiellä pysyis ilman lamppuakin, mutta ei kovin mukavalta tunnu ilman sitä. Eikä kyllä senkään kanssa, kun sitten ympäristö näyttää vielä pimeemmältä. Tuntuu ettei sisälläkään valoa ole tarpeeksi. Ja vielä ei ole edes kelloja siirretty. Muutaman päivän päästä se illan pimeys alkaa tuntia aiemmin... Tämä taisikin nyt mennä oikein valituksen puolelle tällä kertaa.

   Poista
 2. Kiva kun jaat ottamiasi kuvia. Ihankuin itsekin pääsisi reissuun!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kerroit:) Ei sitä aina tiedäkään, mikä kuva tai teksti on kenellekin mieluinen.

   Poista
 3. Kauniilta näyttää. Itsekin ihastelen katuvaloja jotka loistavat pimeään mereen. Tästä se alkaa vuodenaika "pimeää pussillinen", jospa tulis lunta niin helpottas. Tuosta kouluun menosta tuli mieleen, mulle aikoinaan äiti tuli taskulampun kanssa kellarin nurkalle saattaan ja näyttään polunpään, siitä jatkoin pimeän metsän poikki, katsellen taivaalle, taivas näkyin hieman muuta vaaleanpana kapeana, kiemurtelevana nauhana kuusten mustien latvojen välissä. Siina kohtaa oli polku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tänään olikin sitten kellojensiirron takia pimeää jo siinä klo 17 aikoihin:( Jännästi sitä kyllä pimeäänkin silmä tottuu, että osaa kulkea ilman lamppuakin aika hyvin. Joskus aiempiana vuosina kuljettiinkin enemmän ilman taskulamppua, koska sen kanssa tien reunustalla näyttää vielä pimeämmältä.

   Poista