perjantai 23. lokakuuta 2015

Vastaus Kotipoluilta-blogin haasteeseen


Sain Kotipoluilta-blogista haasteen ja sen myötä tämän:


(Olen muuten aiemmin ihmetellyt, kuinka tuollaisen merkin sitten saa siirrettyä omaan blogiinsa...
 ja kahteen Metsäntytön vaatekomeron puolella olleeseeen blogihaastevastaukseen ne siis jäi laittamatta... Juu, on niitä tämmöisiä tumpeloita bloginpitäjiä tosiaan, jotka olis tarvinnut ohjeen siihenkin... Mutta iloitsenpa nyt tästä, kun keksin kuinka sen tähän sai - kopsaamalla kuten tekstinkin:) Varmaan tästä tumpeloinnista taas riittää jollekin huvia)


Kiitos haasteesta:) Ja tuossa alla ovat vastaukset minulle esitettyihin kysymyksiin. Ensi lukemalta kysymykset näyttivät niin vaikeilta vastattavaksi, että arvelin jäävän vastausta vaille, mutta kun helpoimmasta aloitin, joka oli kysymys nro 7, niin siitä se lähti etenemään vähitellen:)


1. Tärkeintä elämässä on...? Tärkeintä niin... Kyllähän sitä immeinen monta tärkeää asiaa keksisi, mutta koska uskon raamatun ilmoittamaan kuolemanjälkeiseen elämään, niin tärkeintä on vaeltaa Jumalan yhteydessä. (Kuulostaa varmaan kamalalta hurskastelulta... mutta en voi erottaa tämän- ja tuonpuoleisia toisistaan).

2. Mistä saat elämääsi iloa? Iloa voi tuoda vaikkapa vain auringonpaistekin... ja tietysti monet muutkin jutut, paljon isommat asiat, mutta olen huomannut, että auringonvalo vaikuttaa aika paljon mielialaani. Ja kummasti se vaatteiden kanssa touhuaminen jaksaa kiinnostaa. Jopa vaatekaapin järjestäminen kelpaa toisinaan.

3. ...ja voimaa? Siitä ajatuksesta, että Jumala on ja Hän pitää meistä huolta, kaikissa tilanteissa. Elämä noin muuten on usein aika raahustamista ja kaikenlaista voi tapahtua, mutta ajatus siitä, että kaikki ei ole vain tässä mitä silmään näkyy, auttaa jaksamaan askel kerrallaan...

4. Päivän kiitosaihe? Jos saa olla tyytyväisin mielin ja vielä jotain aikaiseksikin.

5. Mikä jäi parhaaksi muistoksi kuluneista keväästä, kesästä ja syksystä? En osaa sanoa. Joitakin valopilkkuja vuodenmittaan on ollut, mutta on vaikea nostaa niistä esiin jotain ihan erityistä.

6. Mitä toivoisit tulevalta vuodelta? Aina toivoisin, että saisimme terveinä pysyä. Se on jo paljon. 

7. Lempimaisemasi (sielunmaisemasi)? Tuolla kalliolla, rotkon reunalla, katsella rotkon vastarinteelle. Siellä oli ennen komeat, synkät kuusikot, joiden alusta oli kuin satumetsä. Muutama vuosi sitten kuusikot hakattiin ja olin suorastaan järkyttynyt lempimaisemani muutoksesta. Nyt maisema on taas miellyttävä katsella heinittyneine alueineen. 
8. Rakkain esineesi? En tiedä. Jos saisin ottaa mukaani vain yhden esineen kodistani, en tosiaan tiedä mikä se olisi. 

9. Missä olet eniten kotonasi (tai paras paikka kotona)? Tässä keittiön pöydän ääressä näin aamuisin ja iltaisin sohvalla. Ja ulkona se aiemmin mainittu kallio.

10. Lempiruokasi? Ensin ajattelin, etten keksi mitään yli muiden, mutta sitten muistin... Jos pääsen jonnekin "ulos" syömään, niin ranskalaiset ja joku sellainen kunnon pihvi, lehtipihvikö se nyt sitten on nimeltään:)

11. Paras lukemasi kirja? Hyviä kirjoja on paljon ja pidän erityisesti raamatun henkilöihin perustuvista romaaneista. Joku aamu sitten mietin erästä minulle mieluista kirjaa, joka on kertomus Aabrahamista. Kirjan nimi on Aabrahamin laulu.

Ja tässä sitten kysymyksiä niille, joita huvittaa vastailla näihin:

1. Paras hetki vuorokaudesta?
2. Suosikkisarjasi tai elokuvasi?
3. Mitä tuumaat tästä vuodenajasta?
4. Ruoka, josta et pidä?
5. Puhelu, tekstari, sähköposti vai joku muu?
6. Luetko lehteä ruokapöydässä?
7. Poltatko kynttilöitä?
8. Luetko kirjoja?
9. Mistä koostuu käytetyin asusi?
10. Kuinka kuvailisit luonnettasi?
11. Jos et pitäisi blogia, mihin todennäköisesti käyttäisit sen ajan?

Jätän tämän näin, että ota tai jätä:)

Tässä ovat Kotipoluilta-blogista kopioimani ohjeet haasteeseen:

1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen bloginsa postaukseesi
2. Laita palkinto esille blogiisi
3. Vastaa palkinnon antajan esittämään 11 kysymykseen
4. Nimeä 5-11 blogia, jotka mielestäsi ansaitsevat palkinnon ja joilla on alle 200 lukijaa
5. Laadi 11 kysymystä, joihin palkitsemasi bloggaajat puolestaan vastaavat
6. Lisää palkinnon säännöt postaukseen
7. Ilmoita palkitsemillesi bloggaajille palkinnosta ja linkkaa oma postauksesi heille, jotta he tietävät mistä on kyse.


2 kommenttia:

  1. Kiitos Metsäntyttö, kiva kun jaksoit vastailla :) Ihan kuin tulitikkuja riveissä tuossa ylemmässä metsäkuvassa :o Toivoisin itsellenikin tuollaista intoa vaikka järjestellä vaatekaappia :D En ymmärrä yhtään pukeutumisen päälle. Vaatekaupassa käynti on yhtä tuskaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noihin ei vastaus tullut ihan noin vain, mutta kun antoi aikaa ja vapauden olla vastaamattakin, niin siitähän se valmiiksi tuli. Ovat nuo puut tosiaan semmoisessa tikkurivissä siinä. Silloin kauhistelin tulevaa kesää, että millainen kamaluus se on, kun maahan jääneet pärskeet ruskettuvat. Mutta jotenkin se ei ollutkaan ihan niin paha kuin kuvittelin. Kaipa tuo katselukulmakin on otollinen, kun ei ole ihan vaakatasossa. On se hauskaa kun me ihmiset ollaan niin erilaisia:) Välillä minä ajattelen, että pääsisin paljon helpommalla kun käyttäisin farkkuja. Aina löytyisi helposti se sopiva päälle, eikä tarttis etsiskellä vaikkapa sopivanväristä paitaa tai sukkahousuja. Ja sitten kumminkin viihdyn kotona parhaiten hameessa.

      Poista