perjantai 26. helmikuuta 2016

Iloa loppuviikkoosi

Minua on ilahduttanut erään blogiystäväni tapa toivottaa bloginsa lukijoille "Iloa viikkoosi". Kyseessä on Aliisa blogista 60luvunnahkahousut.com. Tänään tarkastelin tätä blogiani, johon en ole viikkoon saanut mitään aikaiseksi, ja huomasin Aliisan kommentin, jossa minulle toivotettiin "iloa loppuviikkoosi". Joskus voi olla niin pienestä kiinni, että voi ilahduttaa toista. Sain siitä puhtia laittaa tänne muutaman sanasen:)

Viikkoni on kulunut tavanomaisissa merkeissä ipanoita aamuisin saatellen ja iltapäivisin pyrin menemään vastaan heitä myös. Matonvirkkaustouhut jäivät, kun käsi on ollut vähän poissa pelistä. Nyt se on jo aika hyvä, mutta matonvirkkuuta en ajattelekaan.  Koska kyseessä oli oikea käsi, niin kaikki tekemiseni olivat aika "toistaitoisia". Yritä nyt sitten vaikka hampaita pestä vasemmalla kädellä (kuten alkuun oli tehtävä). Ihan tuli mieleen, että tämmöistä se on sitten lapsilla on aikanaan ollut, kun ovat opetelleet hampaiden pesua itse, ja jolloin se käsi kovin kömpelösti sitä harjaa heilutteli... Vähemmän olen myös pyykkikoria pöyhinyt ja ruokaa laittanut, mutta kyllä oli sitten olevinaan hienoa, kun saattoi ihan kunnolla ruokaakin tehdä. Jopa sen pitkään kaapissa olleen kaalinkin käyttää:)

Tämä kuulostaa tietysti kamalan kuluneelta, mutta kyllä sitä taas (ainakin vähän aikaa) osaa arvostaa, ja olla kiitollinen, että on ylipäänsä toimivat kädet...

"Metsäntyttö" isännän kuvaamana:)

Metsässä on rämmitty. On yritetty pitää siellä jonkinlaista polkua käveltävässä kunnossa, mutta on vähän vaikeaa, kun aina sataa uutta lunta. Mutta tuleepahan liikuntaa, kun siellä rämpii.

Ja nyt teille 
iloa loppuviikkoonne!

6 kommenttia:

 1. Metsäntyttö metsässä :) No, sullahan tulikin tosi kipeäksi käsi sitten :( Mulla on vielä tuo selkä vähän vaivannut, toivottavasti ei pahene, kun kannoin alakerran puuvarastosta puita, kun laitoin uunin lämmittämään. Kiitos samoin iloa sinullekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Vieläkin hivenen tuntuu tuossa ranteessa, mutta näyttäis vaiva menevän ohi. Selkäjutut on kyllä hankalia. Sitähän joutuu koko ajan jotenkin käyttämään kuitenkin. Toivottavasti se pian tulisi kuntoon!

   Poista
 2. Hieno kuva. :) Mulla on myös viikko kulunut samassa arjen tohinassa, vaikka kahdella muksulla talviloma olikin. Kiitos samoin teille iloa loppuviikkoonne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ei sitä arkea oikein pakoon pääse lomallakaan. Lähes samat touhut tehtävänä kumminkin, vaikkei nyt kouluun liittyviä juttuja olekaan.

   Poista
 3. Hei sinä ihana Metsäntyttö, KIITOS, pääsitpä yllättämään ja ilahduin myös :) Portti lumiseen metsään. Iloa vielä sinne lisää yhtä paljon kuin lunta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Jotenkin se vain sinun kommenttisi lukeminen sai aikaan sen, että huvitti muutama sana kirjoittaa:) Tuommoisen portin alla sitä tosiaan ollaan tuossa. Noita on tuolla useampikin. Pienet puut kestää, mutta joku isompi mänty oli mennyt keskeltä poikki.

   Poista