keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Nostetta-näyttely Joensuussa

Kyseinen näyttely on artesaaniopiskelijoiden töitä esittelevä usean päivän näyttely kauppakeskuksen käytävällä (katso ilmoitus tästä). Avajaiset olivat 9.2.  Näyttelyn facebook-sivulla näkyi, että meidänkin neitokaisen kaksi luomusta ainakin on siellä. Ilmeisesti on kolmaskin, huomenna sen kenties näkee - jos pääsemme käymään siellä.  Kelit on vähän kehnot täällä ja flunssanpoikastakin osalla porukasta on. Neidolla on huomenna siellä toverinsa kanssa vahtivuoro ja hän saisi sitten illalla meiltä kyydin kotiinpäin samalla.

Neidon puurasia

Tämä rasia siellä vitriinissä ainakin häämötti. Toisesta tehdystä ei minulla kuvaa olekaan ja kolmannesta en tiedä, onko se sitten siellä. Jospa huomenna näkisi:)

7 kommenttia:

 1. Toivottavasti pääsette! Mukavaa reissua ja turvallista ajelua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siinä toivossa, että päästään, käskin nuorempien ladata kännyköittensä akut, jotta voivat halutessaan ottaa kuvia. Kun vain tämä äiti muistaisi itsekin noudattaa ohjettaan kameran ja kännykänkin suhteen:)

   Poista
 2. Toivon, että pääsette ja odottelen innolla upeita kuvia. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päästiin me sinne:) Kuvittelin kotona, että otan paljon kuvia. Olin kumminkin jo siinä vaiheessa iltaa aika väsähtänyt, enkä montaa kuvaa ottanut. En ole vielä varma tuleeko niitä blogiin, saa nyt nähdä.

   Poista
 3. Ihastuttava tuo Neidin puurasia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi lyöntivirhe... siis neidon- :)

   Poista
  2. Minäkin tykkään siitä:) Hän on tehnyt myös kivestä linnun, joka on samalla kynttilänjalka. Siihen sopii sellainen enkelikelloonkin sopiva pieni kynttilä.

   Poista