keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Keväisempi täkänä

Tämä täkänä on mieheni lapsuudenkodista peräisin. Kokoa tällä on noin 82 x 59 cm hapsuineen. Tämän väri on sellainen "vanhanvihreä".  Sellainen, joka tuo mieleeni 50-luvun, mutta en tiedä mikä tämän vuosikymmen oikeasti on.Tästä oli vaikea saada kelvollista kuvaa ja otin kuvia eri paikoissa. Vaihdoin nyt tämän sen jouluisen täkänän tilalle  (60- luvun seinävaate), vaikka ei sijoituspaikkaakaan kunnollinen ole.  Mutta pidän tästä ja halusin sen nyt katseltavaksi, eikä vain kaapissa säilöttäväksi. Esillä on tuo vaaleapohjainen puoli.

4 kommenttia:

 1. Hyvä, esillä ne täytyisi olla, eikä kaapissa. Tosiaan väri tuo mieleen 50-luvun, kaunis täkänä. Kohta ulkona kukat kukii ja linnut laulaa, siitä haaveilen rämmin kuravellissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä alkaa olla sohjossa kahlaamista... niin keväistä että. No, kyllä se siitä:) Aamulla muuten huomaa jo valostumisen, melkein voisi jo sen taskulampun jätttää. Ja onhan ne illastakin päivät jo mukavasti pidentynyt.

   Poista
 2. Voi miten kaunis täkänä! Ja ihanan värinen. Suloisia nuo linnut <3 Mulla on tota väriä vähän olohuoneen sisustuksessa pieninä pilkkuina joten ottaisin kyllä omalle seinällekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tämä ei ole minulla muistaakseni ennen ollut seinällä, vaikka on tuolla kaapissa lojunut. On minusta jotenkin nykyaikaakin nyt, kun sellaiset 50-luvun huonekalutkin on niin suosittuja.

   Poista