sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Paperienkelit

Katselin kuvia ja löysin nämä. Tykkään kovasti näistä. Tyttöjen aikanaan kerhossa tekemiä.Mekot näillä on silkkipaperia ja siivet kakkupaperista. Olen yrittänyt näitä varjella, etteivät hajoaisi, mutta pieniä repeämiä olen  joutunut jo korjaamaan.  Olivat joulunaikaan esillä. Nyt varastoon jälleen vietyinä.

                              Siunattua sunnuntaipäivää!


----

Paperienkeleitä minä saan varjella - ja korjatakin. Todelliset enkelit ovat ihan jotain muuta, kuin niitä pieniä söpöisiä... joiksi enkelit usein kuvataan. Taivaallista sotajoukkoa, jotka Jumala on määrännyt erilaisiin tehtäviin. Meitäkin auttamaan.

Silti... kaunis oli sekin pienestä enkelistä kertova  joululaulu, jota kuuntelin tässä eräänä päivänä. Olin yksin kotosalla ja siivosin musiikin pauhatessa. Musiikista huolehti Klimenkon levy ja siinä oli mm. laulu pienestä enkelistä, joka sai tulla maan päälle ilmoittamaan ilosanomaa Vapahtajan syntymästä.


6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat enkelit. :) Niitä lasten töitä on kyllä hauska katsella, ihastella tulee paljon muistoja mieleen. Kiitos, siunausta myös teidän päivään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä lasten tekemiä juttuja on tullut säästeltyä aika paljon. Varsinkin jouluisia askarteluja. Nämähän nyt sopisi muuhunkin vuodenaikaan:)

   Poista
 2. Lasten tekeleet on niin viattoman suloisia, kuten nuo paperienkelitkin <3 Mullakin on poikani 1. luokalla tekemä paperienkeli jolla on kartiomainen mekko ja paperipallosta pää jossa kultainen seppele. Se on vähän ajan saatossa "rähjääntynyt" mutta niin ihana että se roikkuu aina mun kodissa. Ennen se roikkui eteisessä ja nyt makkarissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä lasten tekemissä jutuissa on kyllä sitä jotain, eikä niitä raski pois laittaa vaikka vuosien saatossa rähjääntyvät:) Mullakin on joulukoristelaatikoissa aika raasuja jotkut. Muistelen, että nytkin irtosi joltakin tontulta pää ja se vaatii sitten liimausta, jotta sen voisi ensi joulun tienoilla ottaa esille.

   Poista