keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Mieleni maisemia

Piirroksia enimmäkseen, mutta onhan joukossa yksi erikoisempikin tekele. Kuvan oikessa alakulmassa vaaramaisema, jossa metsäalueet on tehty leikkelemällä kahvipaketin päällyspahveista paloja ja jotka on sitten liimailtu limittäin. Kasvatin metsää:) Taivas on kyseisessä kuvassa sitten ihan vesiväreillä tehty.
Yllä yksi oma suosikkini. Sai aikanaan innoituksensa kotitiemme maisemista, mutta ei ole lähimainkaan "yksiyhteen" sen kanssa ollut silloinkaan, saati nyt, kun vuosia on kulunut; puita kaadettu ja toisia kasvanut.

Kyllä on aika kuluvaista. Nämäkin valokuvat olin ottanut jo vuosi sitten, mutta en ollut kuviin tyytyväinen ja jutunteko jäi. Ja nyt ne sai kelvata, koska olin liian laiska ottaakseni uusiakaan.

4 kommenttia:

 1. Tuo sinun suosikkisi onkin tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kaikki on jo kauan sitten tehtyjä. Uusin taitaa olla tuo lyijykynällä tehty, joka ei kuvassa juurinäy. Siinä on se piirros, jonka tein leirillä ollessa: http://vaaranlaella.blogspot.fi/2016/01/haralanvaara-koyhan-koli.html.Linkistä näkyy mitä yritin saada paperille.

   Poista
 2. Aivan ihania töitä. Olet taitava. 😊 Kiitos kun julkaisit, näitä katselen useasti. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Olisi tietysti ollut joittenkin parempi olla isommassa koossa. Vaikka ei se isompi koko aina tee kuvasta parempaa, joskus päinvastoin.

   Poista