maanantai 26. syyskuuta 2016

Maanantai-aamun piristystä

Tässä muutama kuva tuolta ulkoa.


Aina ne syksyn keltaiset lehdet vain jaksavat ihastuttaa...
 

...ja värien vaihtelu. Harmaan kanssa vähätkin värit korostuvat.

 Tätä jo odotinkin. Luulin jo, etteivät puut tänä syksynä loistakaan.

 

Ja näitä auringonkukkia "viljelen" vähän joka jutussa... 
....kun niitä nyt kerran on. Pitäisikin kenties 
ottaa jo maljakkoon, ainakin toinen niistä. 
Vaan ei ei oikein raskisi...


 Pelkää ruohoa ja kiveä vain...


 ...ja silti niiin kaunista mielestäni.


Hyvää alkuviikkoa!

10 kommenttia:

 1. Kiitos. 😊 Upeat kuvat, aamulla ihastelin myös omassa pihassa. Pitäis tosiaan ottaa kuvia, kohta ne lehdet putoaa. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Eilen minusta näytti, että lehtiä tuli vähän väliä puista alas, vaikka oli vain pieni tuulevire.

   Poista
 2. Syksy on saapunut tosissaan, ruskan värit ovat syksyn piristys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Tänään katselin kauppareissulla, että oli komeita haapoja. Niiden keltainen väri oli vielä upeampaa kuin koivujen.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin. Ja vielä on kaunista, mutta kohta ovat puut paljaat. Täällä tosin on enemmän havupuita ja vihreää on siltikin, vaikka lehtipuut lehtensä pudottavatkin.

   Poista
 4. Kylläpä on kauniita kuvia! Ruska-aika on todella ihanaa aikaa, pitäisi enemmän ottaa kuvia. Tosi kivan näköisiä nuo kuvat, missä on keltaisia lehtiä harmaiden runkojen kanssa!! Hyvä kontrasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että syksyinen luonto tarjoilee tämmöisiä ilon aiheita. Joskus täytyy ihan muistuttaa itselleen, ettei kaikkia kauniita näkymiä voi tallettaa kameraan.

   Poista
 5. Nyt se vasta ruska on parhaimmillaan,siis todella värikästä täällä, vaahterat punaisia ja oranssisia,haapa kirkkaan keltainen ja aroniamarja pensaat täysin punaisia, voin vain kuvitella nyt siellä itä-suomen olevan tosi kaunis syys väreissään,olisinpa siellä nyt. Auringon kukkaa täällä on isot pellot, joita kulkija saa poimia itselleen, myös lilan väristä kukkaa ja pellavaa.Metsässä on vielä puolukkaa, mutta lähinnä olen kerännyt sieltä materiaalia askarteluun, metsä on mielenkiintoinen paikka, tänään näin pellolla laulu joutsenia ja kauriin vasoja 3 kpl.Hyvää syksyä sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle:) Minäkin näin viime viikolla tästä lentävän muutamia joutsenia. Siitä muutaman päivän päästä näin vielä yhden yksinäisen lentävän jonnekin. Harmi, että tämä kaunis syksyn vaihe on niin lyhyt. Meilläkin jo yksi koivu pihassa paljas, mutta vieressä olevassa vielä hyvin lehtiä. Siellä teilläpäin on kiva tapa tuo, että ohikulkijat saa ottaa auringonkukkia ja muitakin vapaasti:) Meilläkin on välillä kerätty tuolta metsästä jotain askartelua varten, mutta usein ne sitten vain jää jonnekin varaston perukoille.

   Poista