tiistai 6. syyskuuta 2016

Aurinkoista aamua

Tämmöinen näkymä oli eilen aamulla. Oli aurinkoista ja sumuista samalla kertaa. Auringonsäteet erottuivat kivasti.


Ja päivällä löysin taas kukan kaupan lattialta. Huomasin sen  kauppaan mennessämme. Viuhdoin siitä ensin vain ohi ja ajattelin, että jos se siinä lattialla vielä takaisinpäin tullessani on, niin otan sen. Ja siinähän se yhä oli, otettavissa:)


Noista Wislöffeistä muuten sen verran, että on Fredrik Wislöff, jonka kirjat lienevät tutumpia, ja sitten tämä H. E. Wislöff. Ihan kuin olisin joskus jostain lukenut, että olisivat olleet sukulaisia keskenään.
 Hyvää viikkoa sinulle!

10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Kivasti sopii kirjan kannen ja kukan värit toisiinsa. Olen Wislöffien kirjoja lukenut mutta en muista kumman. Ehkä molempien. Hyvää viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tuon Fredrik Wislöffin kirjoja meillä on ainakin Levähtäkää vähän ja Rukouskirjani sekä Voimallinen on hänen armonsa. Saattaa olla joku muukin vielä, vaikka ei nyt silmääni tuolta hyllystä osunut. Ja tuon H.E. Wislöffin kirjoja ei meillä mielestäni ole muita kuin tuo Hiljaisia hetkiä.

   Poista
 2. Ihana tuo yläkuva, satumainen tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)Kun silloin eilenaamulla pihasta lähdimme, ei tullut otettua kameraa heti mukaan ja se harmitti, sillä näkymä oli vielä vaikuttavamman näköinen silloin menomatkalla. Kun olin saanut tytöt taksiin ja noutanut kameran kotoa, oli näkymät jo hieman hiipuneet, mutta oli siinä silti vielä jännä tunnelma.

   Poista
 3. On tosiaan aivan ihana tuo aurinko ja sumu -kuva :) Terveiset kurssilta, täällä on tosi mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos terveisistä; ihana kuulla, että siellä on hyvä olla!

   Poista
 4. Jestas mikä kuva! Ompa ihana satumaa. Joskus sitä onnistuu tallentamaan juuri oikean hetken kuvaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Näkymä on kyllä satumainen tosiaan. Taas toteaa, että pitäisi sitä kameraa kuljettaa aina mukana, vaikka ei luulisi mitään kuvattavaa löytyvänkään.

   Poista
 5. Maankorvessa kulkevi lapsosen tie, vaan ihana enkeli vierellä käy... Tuli kuvasta mielee, on niin kaunis. Onko hortensia tämä kukka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis mielikuva tuosta kuvassta:) En tiedä tuosta kukasta, voisi vaikka ollakin.

   Poista