tiistai 30. elokuuta 2016

Iloa päivääsi näistä

Muutama minusta kivannäköinen yksityiskohta tuolta ulkoa ilahduttamaan silmiäsi:)


Ja ilahduttakoon sydäntäsi tämä teksti:
 
"... Koko syntivelkamme laskettiin Jeesuksen harteille. Kaikki menneet, nykyiset ja tulevat synnit; kaikki pienet ja suuret synnit; kaikki mieltämme vaivaavat ja unohdetut synnit; kaikki tahallisesti tehdyt ja tahattomat; niin mustat ja raskaat  kuin valkoiset ja hienovaraisetkin. Kaikkien kaikki synnit
on kokonaan kannettu ristille ja sovitettu. Jumala ei enää vaadi meitä tilille synneistämme,
 vaan epäuskostamme..."
  Juha Vähäsarja kirjassa Joka päivä lupaus kantaa/Perusanoma Oy13 kommenttia:

 1. Iahdutti tosiaan, kiitos. Upeat vesipisarat ja jo ruskan väriä. Kivien runsaat värit ja muodot. Luin aamula tämän päivän tekstin ja herätti runsaasti ajatuksia. Osaksi varmaan siksi, että ystäväläni on tänään 70-vuotispäivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että luonto tarjoilee tuota kauneutta tähänkin vuodenaikaan, kun kesä menee menojaan. Ja minua itseäni riemastutti aamulla tuo lainaamani Vähäsarjan teksti:)

   Poista
 2. Kauniita yksityiskohtia luonnosta tosiaan löytyi, varsinkin nuo vesipisarat ovat ihania ja tuo punainen kivi, ruskan värit ja ovatko nuo kanervan kukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanervan kukkia tosiaan on nuo vaaleanlilat:) Minä tykkään itsekin noista vesipisaroista. Ja tuo punainen kivi jaksaa aina ihastuttaa, kun siihen silmä osuu, mutta varsinkin noin, jos siihen vielä samaan aikaan auringonvaloakin vähän tulee:)

   Poista
 3. Kauniita jo hieman syksyisiä kuvia! Ja nyt tuli kolmannen kerran tuo teksti tänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuo Juha Vähäsarjan teksti...

   Poista
  2. Kolmas kerta toden sanoo:) Kyllä se nyt täytyy jo ruveta myöntämään, että on syksy. Olisi sitä mielellään siitä kesästä vielä kiinni pitänyt.

   Poista
 4. Kauniita kuvia ja lohduttavaa tekstiä <3. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tarvitsen kaikkea tämänkaltaista virkistystä ja sitä sitten mieluusti toistenkin nähtäväksi laitan:) Hyvää viikonloppua sinulle!

   Poista
 5. Voi miten kauniita kuvia! Ja varsinkin tuo kanerva <3 Kyllä ilahdutti, kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Useinkaan ei tule kanervia edes tarkemmin katsottua, kun niitä on niin paljon. Joskus kannattaa pysähtyä senkin äärelle tarkemmin katsomaan mitä on paljon. Iloa sunnuntaihisi!

   Poista
 6. Tuota ruskaa olen kuvaillut täällä Lieksassa minäkin,mutta ei niin ruskaa vielä ole joka paikassa, menin aamulla aikaisin ulos, kun oli vielä usvaa, laitan jossain vaiheessa kuvat blogiini, on nyt ollut niin kauniita päiviä.Kävin papinluhta luontopolullakin. Olin tänään myös srk.ssa, en nähnyt sinua siellä, mukava tuo värillinen pastori,ihanat ruskea ihoiset lapset heillä.aika on mennyt nopeasti käydessäni useasti äidin luona hoitopaikassa.Huomenna ulkoilutan häntä pyörätuolissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänäkin aamuna oli ensin mukavan aurinkoista ja sumuista samalla. Se oli kaunista, mutta nyt on mennyt jo pilveen taas. Toivottavasti aurinko palaa, jotta sinun ja äitisi ulkoilu onnistuu. Eilen oli tosiaan uuden pastorin tulojuhla. Sinne olisi mieli tehnyt, mutta automme on edelleen "vaiheessa" ja ajot mahdollisimman vähissä.

   Poista