sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Muutokseen on mahdollisuus

Olimme seurakuntamme jumalanpalveluksessa pitkästä aikaa. En ollut katsonut etukäteen mitä on meneillään ja yllätys olikin suuri ohjelman ja paikalla olleen väenkin suhteen. Sinne oli nimittäin tullut naapurikaupungin seurakunnastakin väkeä, sillä tilaisuus oli samalla aloituksena Mahdollisuus muutokseen  -kampanjalle täällä meidänkin alueellamme. Kampanjaan kuuluvat kirjat  oli jaettu jo perjantaina ja  meidänkin postilaatikkoomme sellainen oli tullut. Siinä kirjassahan on hyvin erilaisten ihmisten elämän muutostarinoita. Tästä linkistäkin niitä voi lukea: Mahdollisuus muutokseen.

Ja olihan siellä rukoushuoneella muutakin tavanomaisesta jumalanpalveluksesta erottuvaa, sillä samalla oli kastetilaisuus. Paikalla oli kaksi kastettavaa, joista toinen oli maahanmuuttaja.


Tilaisuudessa esiintyi myös seurakuntamme jäsenistä koostuva Tervastulet-yhtye, jonka esityksiä oli mukava kuunnella. Puhujavastuussa ollut henkilö puhui siitä, että mahdollisuus muutokseen on aina olemassa. Jotenkin koin sen puheen sellaisena, että näkökulma oli sellainen toivoa antava uskovallekin.  Puhuja otti esimerkkejä raamatun henkilöistä, joiden elämässä oli erilaisia käännekohtia. Yksi mainituista raamatunhenkilöistä oli Pietari. Puhuja totesi myös sen, ettei Jumala ketään väkisin vie...

Ja vähän aihetta sivuten, sain vinkin parista uutisesta koskien seikkailija Bear Gryllsiä. Hänhän on kolunnut maapallon eri kolkkia vaarallisissa seikkailuissaan. Kun meillä ensimmäisiä kertoja katsottiin kirjastosta lainattuna dvd:llä  hänen seikkailuistaan tehtyjä jaksoja, kiinnitin huomioni siihen seikkaan, että hänellä oli tapana tehdä ristinmerkki aina kun hänet oltiin pudottamassa helikopterista... Ja myöhemmin näin erään tv-ohjelman, jossa hän oli Barack Obaman kanssa. Siinä hän kysyi presidentiltä luvan, saisiko hän rukoilla tämän puolesta. Ja luvan saatuaan myös teki sen. Näistä jo saattoi päätellä jotain. Ja nyt on sitten luettavissakin Gryllsin sanomana, että usko on hänen elämänsä suurin seikkailu! Allaolevista linkeistä voit itse katsoa. Hän on nyt mainoskasvona Alfa-kursseille, jotka tutustuttavat kristinuskoon.

Bear Gryllsin suurin seikkailu

Bear Grylls Alfa-kurssin mainoskasvona


Hyvää sunnuntai-iltaa!

6 kommenttia:

 1. Olin itsekkin tänään täällä Israel tilaisuudessa, tilaisuus oli koskettava, pariskunta lauloi hebrean kielisiä lauluja ja kertoivat mooseksen kirjasta Johanneksen evankeliumiin asti Israelin tapahtumia, myös mitä sinne tänä päivänä kuuluu, kyllä media ei kerro mitään siitä kuinka juutalaisia vieläkin vainotaan jerusalemissa, nyton sellainenbuumimeneillään että yritetään ajaa autolla juutalaisten päälle, 100 terrori tekoa on vuoden sisällä ollut, eikä niistä kerrota uutisissa, koska ne ei ole Israelilaisten tekemiä.Mutta mehän tiedämme tämän miksi tällaista tapahtuu.Hienoa että maahanmuuttajia tulee uskoon, meillä myös on jo aika monta srk.ssa, perheitä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä olisi kanssa ollut taannoin Israel-tilaisuus tarjolla, mutta se meni minulta sivu suun. Minäkin mielelläni kuulen tai luen uutisia sen takaa, mitä media ei kerro... Eilen siellä rukoushuoneella tuumin sitä, että nyt olisi seurakunnassa kielitaitoiset ihmiset tarpeen! Aurinkoista maanantaita sulle sinne:)

   Poista
 2. Mitään uuttahan ei pääse tapahtummaan, ellei ole uskallusta muutokseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. Ja sellainen "hyppy tuntemattomaan" ei ole helppo ja vaatii tosiaan sitä uskallusta... Ja tuosta tulikin mieleeni vielä siitä eilisestä puheesta sekin kohta, että muutoksesta ei tiedä mihin se vie.

   Poista
 3. niin teillähän siellä on Mahdollisuus Muutokseen-kampanja, niinkuin myös täällä Lohjan seudulla. Netistäkin voit sen nähdä, että se on samaan aikaan myös Lohjalla. Mies on touhunnut niissä tapahtumissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistinkin, että jossain muuallakin se on nyt samaan aikaan, mutta en muistanut missä. Ai, siellä teidän seudulla se toinen kampanja-alue olikin:)

   Poista