maanantai 10. huhtikuuta 2017

Auringonlasku

Toissaviikolla satuin näkemään  auringonlaskun kamera kädessä. Kävimme yhtenä iltana hakemassa tyttären  Uimaharjusta ja kaikki kuvat ovat siltä reissulta. Auton ikkunasta kuvattuja enimmäkseen, paitsi aivan viimeiset. Olimme jo kotitiellä, kun käskin isännän pysäyttää auton, jotta saan hyvää kuvaa, vaan minunpa käskettiin nousta autosta... parempia kuvia saadakseni:)


Ja kannattihan se autosta nouseminen. Tuossa yllä yksi niistä viimeisistä kuvista. Muuten nämä kuvat ovat siinä järjestyksessä kuin matkakin eteni.

Tykkään erityisesti tästä kohdasta Joensuu - Lieksa välillä. Tämä näköalakohta menee vain niin nopeasti ohi, että pitää olla kamera valmiina näpeissä, jos aikoo kuvaa saada.


Nämä seuraavat ovatkin jo melkein kotinurkilta.Kotimäestä. Kohta se aurinko tulee näkyviin...10 kommenttia:

 1. Tosi kauniita kuvia! Ja on kyllä ihana se kohta Joensuu-Lieksa välillä. Sait hyvän kuvan siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sellainen näköalapaikka, että mieluusti pysähtyisi katselemaan pidemmäksikin aikaa:) Onneksi nyt oli kamera käsissä valmiina, joten sai kuvan, vaikka koko ajan liikkeellä oltiinkin.

   Poista
 2. Komeita kuvia, varsinkin nuo viimeiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Pidot" vain parani loppua lähetessään, eli värit oli upeimmallaan juuri ennen kuin se aurinko oli häviämässä näkyvistä:

   Poista
 3. Tosi hienoja kuvia olet ottanut. Kauniita kuvia ovat auringonlaskun jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kesäiltoina ollut tapana juoksennella iltamyöhällä katselemaan auringonlaskua noille main, mistä nuo viimeiset kuvatkin on otettu. Siinäkin mielessä on nyt kesäaika alkanut, että voi aurinkonlaskua katsella sillä kohtaa:) Kun vain niitä aurinkoisia päiviä olisi...

   Poista
 4. Minä todella tykkään näistä sinun "pimeistä" kuvista. Niissä on jotain jännittävää niin kuin aiemmissakin kuvissa, joissa kuvasit kuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu itsestänikin, ettei siihen jännään tunnelmaan illan viimeisissä säteissä voi kyllästyä. Se on aina vähän eri sävytkin taivaalla ja mustana näkyvät puut.

   Poista
 5. Onpa tunnelmallisia kuvia. Kauniita tuollaiset kaukana siintävät huiput ja auringonlaskun hehku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä aurinko saa niin monella lailla maisemasta sen parhaan esiin.

   Poista