lauantai 29. huhtikuuta 2017

Simat on pullotettu... myöhässä tosin

Parempihan  se on myöhään, kuin ei milloinkaan... Eilen aamupäivällä kauppareissuun lähtiessä olin kyllä laittanut simatarvikkeet kauppalappuun, mutta en vain ollut varma ostanko niitä kumminkaan, kun myöhässä olisi simanteko. Päädyin sitten simatarvikkeet ostamaan, mutta munkkitouhuun jätin  öljyn ostamatta, kun olin aikani kaupassa öljyputelien äärellä seisoskellut ja miettinyt. Jätskiä on pakastimessa herkutteluun. Ja jos vaikka joku (= toivottavasti vaikka nuorimmaiset) innostuisi jotain leipomaan:)Mutta aika hauskalta näytti vasta pullotetut simat auringonsäteen niitä valaistessa. Ja samasta auringonsäteestä pääsi osalliseksi vieressä lojunut sipulipussikin:)

Kovin arkista kuvattavaa...
 ...mutta kullanhohtoista:)

Mukavaa lauantaita!10 kommenttia:

 1. Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan....meillä viellä fariinispokerit ja sitruunat on kaupassa. Eli taitaa jäädä tänä vuonna laittamastta koko sima..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin ollut ihan viime vuosina sellaisia vappuja välillä, ettei ole simaa tehty. Ostettu vain limpparia ja joku kerta jotain kaupan simaakin. Munkitkin on sellaisia, että välillä tehdään, välillä ei:)

   Poista
 2. Sima näyttää herkulliselta auringonsäteiden valaisemana. Nyt tuli jano. Hyvää vappua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle:) Hauskalta näyttää sima tosiaan ja lapset käy seurailemassa rusinoitten käyttäytymistä... Olen kyllä sanonut, ettei se vielä valmista ole, vaikka rusinat näyttäisikin pinnalla olevan.

   Poista
 3. Minä en tänä(kään) vuonna laittanut simaa, ennen kun lapset oli kotona tuli sentään välillä laitettua :) Nykyisin ollaan usein miehen kanssa ostettu vaan pullo alkoholitonta simaa. Nyt ei vielä ainakaan sitäkään...
  Teillä on ollut ihanan aurinkoista, meillä oli eilen, tänään kylmää, tuulista,harmaata... ja nyt sataa vään räntää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on tänään ollut vähän kauniimpaa tosiaan, mutta pari aiempaa päivää viikolla oli ihan kamalia sään puolesta. Tuosta simasta, niin voi olla etten olisi minäkään muuten tehnyt, mutta kun toinen nuorimmista eilen aamulla tuumi, että olisi sitä simaa kiva maistella... Ja heille ei ole niin tärkeää sekään, että se ehtisi oikean kirpeydenkään saada.

   Poista
 4. Teillä on ollut kaunis aurinkoinen sää. Minä en laittanut simaa,vaan ostin
  kaupasta alkoholitonta simaa.
  Hyvää vappua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle! Meilläkin ostettiin pari limpparipulloa siltä varalta, jos en olisikaan siihen simantekoon ruvennut. Tänään on taas muuten tuo sää ollutkin pilvistä.

   Poista
 5. Meillä onneksi kuopus keitti pri litraa simaa (chilillä ja inkiväärillä terästettynä) :) Muuten olisimme jääneet kokonaan ilman.

  Kultaista arkea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillähän olikin vähän erikoisempi sima nyt:) Onneksi meilläkin ehti tuo sima kunnolla valmistua, vaikka luulin ettei ehtisi.

   Poista