tiistai 25. huhtikuuta 2017

Kovin oksaista on

Kävelyretkien löytöjä nämä.


Pajunkissoja lie nähty kyllästymiseen asti pääsiäisen aikana, mutta nämä ovat kyllä aika pehmoisen näköisiä pörriäisiä.Ja entäs nämä sitten... ei noissa oksissa mitään ihmeellistä nähtävää ole, mutta minusta oli hauska tuo valon ja varjon vaihtelu.
Ja näitä sain tutkailla kameran kanssa kun hankikantosilla olin...Ja kaikenmaailman risujahan on jatkuvasti tienpielessä tarjolla.
On vissiin aika vähissä kivat kuvauskohteet nyt
kun täytyy risutkin tutkailla
sillä silmällä.
"...kun ei jouvu kesä armas..."

Noin isännän isoisän isän  runon sanoin
vuodelta 1909:)

10 kommenttia:

 1. Talvi pitää vielä otteessaan, kivoja kuvia, mutta kyllä se armas kesä saisi jo joutua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisi tosiaan. Täälläkin on eilen ja tänään ollut enemmänkin sen oloista kuin olisi loka- tai marraskuu...

   Poista
 2. Kivoja kuvia, eli kuvattavaa löytyy mistä vaan kun vaan katsoo. - Hyvää vapun odotusta, toivotaan että lumet sulavat pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monenmoisesta sitä kuvattavaa voi tosiaan löytää. Sulaisi vain jo nuo lumet pois!

   Poista
 3. Kyllä on kovin oikullinen tämä kevät ollut tähän asti,samana päivänä saattaa paistaa aurinko komeasti, sitten yht äkkiä taivas on ihan tumma ja sataa räntää,lunta, vettä ja rakeita...hoh-hoijaa!
  Minä olen hullaantunut noiden kallioiden kuvaukseen, Onhan se tietysti hyvää liikuntaakin samalla :)Vaikka ei kauas tarvii mennäkkään, kun niitä on joka puolella lähikulmilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä, että niin siellä kuin meilläkin täällä on noita kallioita. Minäkin tykkään niistä kovin, mutta vielä pitää odottaa lumien sulamista ennenkuin niistä taas pääsee nauttimaan.

   Poista
 4. Hienoja kuvia! Kyllähän nuo pajunkissat ovat aina söpöjä :) Ja tuo ylin kuva on vaikuttava. Valot ja varjot myös ovat hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Vaikka olin aiemmin ajatellut, että jätän pajunkissojen kuvaamisen nyt väliin, niin pitihän noista kuva napata.

   Poista
 5. Hienoja kuvia olet ottanut. Minusta on kaunista valon ja varjojen vaihtuminen.
  Teillä on vielä paljon lunta. Täälläpäin on eilen ja tänään satanut lunta ja sitä on monta senttiä,kun jo lumi oli sulanut välillä pois,niin lunta satoi uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu ettei kevät ala kunnolla lainkaan. Taas oli viime yönä tullut lunta useampi sentti tännekin. Jonkin verran ne onneksi ovat sulahtaneet päivän mittaan sentään.

   Poista