perjantai 19. tammikuuta 2018

Tätä elokuvaa odotan katseltavaksi: "15:17 to Paris"

Siihen menee kylläkin vielä jonkin verran aikaa, sillä elokuvan ensi-ilta Yhdysvalloissa on 9.2. ja ei ole tietoa, milloin se meillä nähdään.

Elokuvan on ohjannut Clint Eastwood, 87-vuotias jo muuten! Tuo hänen ohjaamansa elokuva perustuu tositapahtumiin ja elokuvan kolme päähenkilöäkin esittävät elokuvassa itse itseään. Kolmesta kaveruksesta tuli sankareita, koska he estivät terroriteon junassa, pelastaen näin 500 ihmisen hengen.

Katso tästä lisää: Seurakuntalaisen juttu: Elokuva poikkeuksellisesta junamatkasta Pariisiin.


Jäädään odottelemaan:)

14 kommenttia:

 1. Hauska tuo Eastwoodin kysymys, voisitteko näytellä itseänne. Elokuvassa on varsin mielenkiintoinen aihe. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olikin:) Olisi kyllä mielenkiintoista joskus nähdä tuo. Mukavaa viikonloppua sinulle myös!

   Poista
 2. Tuo onkin varmasti jännä elokuva! Onneksi oli nuo sankarit olemassa♥ Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on niitä, jotka uskaltavat laittaa itsensä likoon toistenkin puolesta! Mukavaa viikonloppua sinnekin:)

   Poista
 3. Tuota kannattaakin odotella, toivottavasti nähdään Suomessakin! Itse ostin viimeksi kirppikseltä dvd:n nimeltä "Räjähdys tunnelissa", kertoo kuinka metron matkustajat jäävät loukkuun tunneliin, maanjäristyksen vuoksi ja lisäksi siellä on joku "pahiskin".. jos on henkilökin joka yrittää pelastaa matkustajia...0,25 e maksoi tuo puolen hinnan pöydässä...ei vielä ole keritty katsoa. Mukavaa viikon loppua teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin usein kirppikseltä tehdään elokuvalöytöjä, tosin viime aikoina on ollut vaikeampaa löytää mitään kunnollista. Kun on hinnat pienet, niin voi ottaa kokeeksi. Aina ei tiedä mitä saa. Joskus tulee hyviäkin löytöjä. Toivottavasti tuo sun löytö osoittautuu hyväksi:) Mukavaa viikonloppua sinne myös!

   Poista
 4. Mielenkiintoiselta vaikuttaa. Kiitos vinkistä! Viime sunnuntaina kävin ystävän kanssa katsomassa elokuvan Wonder, joka myös oli erittäin koskettava tarina pienestä pojasta, joka joutui kiusatuksi epämuodostuneiden kasvojensa takia. Elokuvalla oli onneksi onnellinen loppu. Nenäliinoja kului...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi katsomallanne elokuvalla oli onnellinen loppu:) Sellaisia katselee kuitenkin mieluummin. Joskus olen miettinyt ihmisiä, joilla on jokin hyvin näkyvä epämuotoisuus. Saa aina olla ihmisten tuijottettavana, varsinkin jos uusia ihmisiä tapaa. Ja kumminkin ovat Jumalan taideteoksia - joita me ei aina ymmärretä - Jumalan kuviksi luotuja...

   Poista
 5. Lieksassa se vain kestää vieläkin kauemmin, olen käynyt katsomassa elokuvia pari kertaa, niin vain kahta eri elokuvaa näytetään,kun niitä olisi enempikin mitä näyttää, niin ja paljon myöhempään kuin täällä, no jotain hyvääkin lieksan elokuva teatterissa on, elokuva alkaa silloin kun se alkaa, eikä alussa ole vartti mainoksia, eikä siellä käytävillä myydä karkkeja ja popkorneja,ja muuta krääsää,ihmiset mässyttää täällä koko filmin ajan herkkuja, ja sitten katsomaot on siivottomassa kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jos, niinkuín me yleensä, elokuvia katsotaan dvd:ltä, niin siihen vasta aikaa meneekin. En ole muuten ainuttakaan kertaa Lieksassa käynyt elokuvia katsomassa, länsirannikolla joskus tuli käytyä, mutta harvoin se oli sielläkin. Silloin kävin Porissa ja olihan pikkuisessa Pomarkussakin se harvinaisuus, oma elokuvateatteri, ja niin on ilmeisesti vieläkin:)

   Poista
 6. Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta tuo elokuva. Teatterissa en ole käynyt vuosiin, mutta monta kertaa on meinattu. Jospa joku kerta saataisiin aikaiseksi lähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä erittäin mielenkiintoista tuo joskus nähdä. Kuinkahan monta vuotta minullakin lienee edellisestä elokuvissa käynnistä. Olisikohan ollut joskus vuosituhannnen vaihteessa joku lasten kuva...

   Poista
 7. Voi kun tulis niin, että pääsis näkemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Tämän kyllä mieluusti haluaisi katsottavaksi:)

   Poista