torstai 4. tammikuuta 2018

Valheellisten ajatusten hämmentävä vaikutus

Luin eilen tai toissapäivänä jutun, jossa oli mielestäni tärkeää asiaa hyvällä tavalla käsiteltynä. Sellaista, joka on viime aikoina usein tullut esiin uutisvirrasta, eikä hyvällä tavalla. Lukemani juttu oli poikkeus siihen yleiseen uutisvirtaan.

Ihmisiä, erityisesti lapsia ja nuoria, hämmennetään sillä ajatuksella, että voisi itse päättää onko mies tai nainen.... Se on mieletöntä ja vahingollista ajattelua! Ihminen ei muutu sillä toiseksi, että haluaisi olla joku muu. Sellaisesta hämmentävästä ajattelusta on vain vahinkoa. Minusta on järkyttävää, että sitä ajattelua yritetään yleisesti kaikille tuputtaa.

Tässä linkki siihen lukemaani Seurakuntalaisen juttuun vahingollisesta ideologiasta

Ollaan rohkeasti sitä mitä ollaan, alunperin tytöiksi ja pojiksi syntyneitä, naiseksi ja  mieheksi kasvaneita:)  Ja niitä, jotka ovat epäselvillä vesillä asiansa suhteen, tulisi rohkaista olemaan sitä, miksi heidät on luotu.Hyvää loppuviikkoa itsekullekin ihan omina itsenämme!


6 kommenttia:

 1. Minä luin saman jutun facebookista ja jaoin sen eteenpäinkin. Asiaa puhutaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli hyvä juttu luettavaksi ja jaettavaksi myös!

   Poista
 2. Puhutaan asiaa. Jumalan luomia ihmisiä me ollaan,pojat ovat poikia ja tytöt tyttöjä.
  Miehet ovat miehiä ja naiset naisia. Se on rikos jos aletaan muuttamaan toiseksi.

  Hyvää Loppiaisviikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää loppiaisviikonloppua sinne myös:) Kyllä aika hurjaksi onkin touhu mennyt, niin paljon pyritään muuttamaan asioita, joissa ei ennen tuntunut olevan mitään epäselvää. Ihminen luulee olevansa niin viisas...

   Poista
 3. sunnuntaisin tulee patmos radion tuottamaa ohjelmaa, jossa mm.pasi turunen ynm.hänen kolleekat on käsitelleet melkein samaa aihetta, varsinkin silloin kun oli nimien keräys aidosta avioliitosta, nimen keräys ei paljoa auttanut,se on se luopumuksen henki mikä on tämän maailman vallannut, eikä se ole mitään uutta auringon alla, samanlaista synnin harjoittamista on ollut vanhan testamentinkin aikana,voisiko sanoa että pahempaakin.Se on sitä mitä maailma antaa, koska sitä hallitsee pimeydan ruhtinas, vihollinen on sokaissut niin silmät, ja pitää kiinni jokaisesta, joka sen ääntä kuuntelee.Mutta me emme osoita ketään sormella, sillä Jumala rakastaa jokaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oikeassa olet. Se on tosiaan luopumuksen henki, joka vaikuttaa. Mitähän vielä nähdäänkään... Mutta kuten sanoit, jokaista Jumala rakastaa:) Kunpa vain mahdollisimman monet sen käsittäisivät.

   Poista