sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Piirros vuosien takaa Reposaaresta

Valokuvan perusteella piirrettynä vuonna 2002.  Löysin kirjahyllystä kirjojen takaa sinne rullattuna. Piirros on melko isokokoinen, joten muulla tavoin sitä ei voi säilytelläkään.Tekijän "puumerkki" sillan alla.

Kyseisessä valokuvassa oli jännä rakennus  lammen rannalla Junnilan leirikeskuksen pihassa Porin Reposaaressa. Kun asuimme noin vuoden verran Reposaaressa, otettiin sinä aikana kuvia sieltä. Tuo kyseinen leirikeskuksen pihapiiri oli kaunis paikka. Tässä tietoa Junnilasta, ihan Reposaaren omilta sivuilta.

Olisin liittänyt tähän sen valokuvankin, jos olisi tiennyt, mistä kuvaa nyt etsiä ja kohtuullisella vaivalla sen tähän löytänyt... Nyt on  tyydyttävä tuohon minun luomukseeni, jossa on  otettu ainakin "taitamattomuudellisia vapauksia" ja vähän muitakin:) Joistakin piirroksista tulee itselle mieluisia. Tämä on minulle yksi sellainen.

Piirustelua on tullut viime aikoinakin jonkun verran tehtyä.10 kommenttia:

 1. Ompa kaunis kuva! Sun pitäisi laittaa se kehyksiin ja seinälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kovin vähän seinäpinta-alaa. Joitakin pienempiä tekeleitä onkin välillä ollut seinällä:)

   Poista
 2. Kaunis kuva. Hyvää juhannusviikkoa! :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Tein tuosta aiheesta kaksi versiota. Toinen on pienempi ja on kai jossain varastossa nyt. Kummassakin on omat hyvät ja huonot puolensa.

   Poista
 4. Hei, minullakin on kaksi valokuvaa tuosta huvilasta ja lammesta, tosin toiselta rannalta otetut. Toinen on otettu -90 luvulla ja toinen joskus myöhemmin. Ihastuin kovin siihen näkymään, oli kuin toisesta maailmasta.
  Terv. Tuula Kauppinen Turusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuopa oli hauska tieto:) Meilläkin niitä kuvia otettiin 90-luvun alussa, tarkemmin sanottuna vuosina 93-94. Se oli kyllä ihana paikka käydä kävelyillä:) Reposaari on kyllä ihatuttava paikka kaikenkaikkiaan.

   Poista