tiistai 6. marraskuuta 2018

Sinivalkoista!


Arabian vanhaa sinivalkoista

Arabian vanhat "tassit"

Vanha Arabian  muki


Minulla oli tarkoitus laittaa tähän muutamia muitakin Arabian sinivalkoisia, mutta tämä jäi nyt tähän pisteeseen. Ottamistani kuvista ei tullut sitä mitä olisin halunnut.  Aina ei mene, kuten toivotaan. Näinhän se on välillä pienessä, joskus isommassa mittakaavassa. Ehkäpä joskus toiste sitten niitä muita.


Itsenäisestä kotimaasta kiitollisena
Metsäntyttö:)

---

Minun piti jo vuosi sitten laittaa tämä esiin. Olin kirjoittanut pidemmän jutun ja Suomi 100 v. aiheen vuoksi muistelin jutussa myös pappaani, joka vähää ennen maamme itsenäistymistä oli täyttänyt 10 vuotta. Juttuni jäi silloin ilmeisesti sen tähden julkaisematta, koska muisteluosuus olisi vaatinut tarkistamista joiltakin osin.  Sen vuoksi poistin sen nyt tästäkin, mutta toivon mukaan saisin aikaiseksi kirjoittaa siitä itsenäisyyspäivän aikoihin. 

---

Tiiulla Puutarhahetki -blogissa on Sinivalkoista-haaste. Sen luettuani muistin tämän vuodentakaisen juttuni ja osallistun tällä jutullani nyt Tiiun haasteeseen. Siihen olisi kuulunut haastaa kolme blogiystävää mukaan, mutta en jaksa ruveta pähkäilemään ketä kutsuisin. Mutta käykää itse katsomassa tuosta linkistä ja lähtekää mukaan:)




13 kommenttia:

  1. Tosi kauniit sinivalkoiset! Ihana, että lähdit haasteeseen mukaan! Lisään postauksesi linkin haasteeseen vastanneiden listalle blogiini. Hyvää viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiiu:) Sinivalkoinen on kiehtova aina:) Hyvää viikon jatkoa sinne myös!

      Poista
  2. Tuliihan lapsuus mieleen! isä ja äiti olivat aikoinaan saaneet häälahjaksi tuon kukkakuvioisen Arabian ruoka-astiaston ja lapsuuskodissa se on vieläkin. Astiat otettiin esiin vain hyvin harvoin, esim. jouluna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten hauskaa, että oli sinulle tuttu astiasto! Meillä on tuota vain nuo kaksi pientä lautasta, enkä enää muista ovatko sukulaisten peruja vai olenko kirpparilta ostanut. Tykkään kovasti tuosta lautasen kuviosta.

      Poista
  3. Minulla on kaikenlaisia sinivalkoisia astioita, osa vanhoja, osa uudempia. Olen niitä perinyt ja ostanut kirppareilta :)Sinivalkoinen on kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin ihaillut sun kokoelmia, kun välillä olet niistä juttua tehnyt:) Ja niistä innostuneena välillä ajatellut itsekin koota jotain juttua omista astioista, mutta monesti mulla jää vain pelkäksi aikomukseksi.

      Poista
  4. Meilläkin on miehen vanhempien perintönä noita sinikukallisia lautasia. Käytämme niitä vain juhlapäivinä. Kukaan muu sisaruksista ei huolinut niitä, kun ne eivät siihen aikaan olleet kovin trendikkäitä, mutta meistä ne ovat kauniit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo ovat kyllä tosi kauniit. Tykkäisin jos niitä olisi ihan käytössäkin muutama. Hyvä kun sinä otit tuollaiset kaunokaiset itsellesi! Nyt varmaan taitavat olla ehkä trendikkäätkin:)

      Poista