lauantai 10. marraskuuta 2018

Tiskipöydän ääressä



Erään päivän tiskaustouhusta tuli piirrosidea. Yleensä meillä isäntä on se, joka tiskaa. Niin se on ollut avioliittomme alkuajoista asti. Mutta silloin tällöin minäkin tartun harjan varteen. Meillähän ei tiskikonetta ole, vaan käsitiskinä se homma hoidetaan.

Siinä tiskatessani katselin astioita, ja tuumin, että jotkut niistä saisi jo poistaa käytöstä. Siitä tuli eräs ajatus ja siihen liittyen aioin ensin piirtää muutaman astian ja ehkä myös ajatuspilven uusista astioista... mutta ainahan se piirros on jotain muuta kuin alkuperäinen aikomus oli:)


12 kommenttia:

  1. Tosi hyvä piirros. :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Olet sinä hyvä piirtäjä, Jumalan lahja tuokin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sesse:) Kyllä sekin yhdenlainen lahja täytyy olla, vaikka ei sitä sillä tavoin ole tullut ajatelleeksi. Enemmänkin ollut harmissaan kun ei enempää osaa.

      Poista
  3. Samaa mieltä. Ja niin ihanan vähän tiskiä ja tilava kaappi. Hieno taito osata piirtää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava saada jotain paperille:) Mutta mitä tiskin määrään tulee, sitä oli kylläkin aika keot:) Piirsin vain nopsaan vähän niinkuin viitteeksi niitä...:)

      Poista
  4. Hyvä piirros,olet tosi taitava.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin sinulle Pirre! Viime aikoina on tullut piirrettyä kyllä melko paljon.

      Poista
  5. Tiskaaminen on muuten hyvin terapeuttista. Mun tiski-innostusta hiukan rajoitti äitini, joka jo pienen lapsenkin tiskatessa vaati että tiskivesi on 90 C asteista. Siinä oli pienet hyppyset suoraan sanottuna tulessa. Astianpesukone on kyllä kiva ja kätevä, mutta tämän arkipäivän hiljentymishetken se sitten vie mennessään.

    Hyvä piirros. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi tosiaan olla sitä, jos tiskiä ei ole ihan hirveän paljoa, ja voi ihan kiirettömästi sitä tehdä. Minullekin on jäänyt mieleen, että tiskivesi pitäisi olla kuumaa, mutta se on kyllä aikamoista, jos vaikka huuhteluvedestäkin joutuu noukkimaan astioita jonkin vekottimen kanssa kun ei kädet kestä... MUkavaa viikonloppua sinne myös:)

      Poista
  6. Hyvä piirros. Tiskatessa usein vaipuu aatoksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on hyvää aikaa siihen, varsinkin, jos tiskiä on paljon niinkuin meillä yleensä:)

      Poista