keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Pitsinpalasta tuli kaularöyhelö

Joskus jossain elokuvissa varsinkin saattaa nähdä kaulassa koristeena röyhelön. En sellaista tarvitse, mutta sellaisen päätin pitsipalasta tehdä. Vähän mietin, että pitääkö siinä joku nauha olla, vai jollain korullako ne kiinni yleensä ovat. Löysin pitsinvirkkuuboxistani aiemmin virkkaamani pienen nauhanpätkän, joka olikin juuri sopivan pituinen käytettäväksi tähän projektiin. Siihen laitoin nappikiinnityksen, joka tulee niskapuolelle. Kullanvärinen nappi tuli myös ommeltua röyhelöön koristeeksi.


Tämä vaatii parikseen jonkin korkeakauluksisen puseron. 
Ylläni ollut sinikuvioinen on muuten sopiva, mutta koska siinä on jo etumuksessa punainen nauha,
 joka kuuluu toispuoleiseen kaulukseen, ei se tämän puseron kanssa ole sen vuoksi paras pidettävä. 

Puseron näkee kokonaan tästä: Käsinompeluprojekti: Pusero 80-luvun kaavalla

8 kommenttia:

 1. Piękna jest koronka zrobiona jako naszyjnik.

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno! Tulee tosiaan mieleen kun jossain elokuvissa on nähnyt tuollaisia:) Harmi ettei enää juuri näe, nuo on hienoja! T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, elokuvassa on tullut nähtyä; esim. Jane Austenin Emmassa. Siinä Emma lainaakin omaa kaularöhelöään ystävälleen Harrietille. Muutoin esim. netistä oli hyvin huonosti löydettävissä mitään, kun ensin yritin vähän mallia jostakin etsiä. Teinpä sitten oman mieleni mukaan.

   Poista
 3. Ainahan sitä on kiva jotain värkätä :) Mua on harmittanut, kun en kaupungissa käydessä ole muistanut ostaa niitä ompelukoneen neuloja, niin ei ole voinut ommella mitään.Villalankoja olisi, vaan ei mitään ideaa vielä niille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mukavaa ajankulua kun jotain pientä saa tehtyä. Se on tosiaan harmillista, kun ne neulat jäi ostamatta. Yleensähän sitä juuri silloin olisi ideoita ja intoa jotain ommella. Ei langoistakaan voi mitään tehdä, jos ei ole ideaa.

   Poista
 4. O kyllä hieno! Jotenkin tulee ihan vanhat ajat mieleen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain sellaista vanhaa tyyliä tavoittelinkin, jos vaikka joskus tulisi jonkun pitkän hameen kanssa käytettyä... vaikka jonain pyhäpäivänä.

   Poista