tiistai 27. heinäkuuta 2021

Josko jotain tapettia..

Nyt on seinät valjenneet ja on mietitty, että johonkin kohtaan voisi laittaa tapettiakin. Mitään huonetta ei tapetoitaisi kokonaan.  Otin eilen parista ehdokkaasta kuvat. 


Kauniita kummatkin. Mutta nytpä sitten pohditaan mikä seinäpätkä se olisi, jonne jotain kenties lätkäistäisiin. Ja vaikka isännän ja mun mielestä molemmat tapetit on kivoja, niin tietysti kummallakin on eri ykkössuosikki. Joten... Koko remontti onkin kompromisseja erilaisten toiveiden, suosikkien, tarpeiden, varojen, jaksamisten välillä. Nyt vaan odotetaan, että voitaisiin jo palata kotiin. Koko kesä mennyt tässä touhussa. 


6 kommenttia:

 1. Toivottavasti pian tulee valmista ja pääsette kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Josko sitä jo kohta voitaisiin, vaikka vielä keskeneräisen keskelle.

   Poista
 2. Kauniit tapetit vaikka aika tummat onkin, kauanhan te asuittekin ennenkuin aloitte tehdä remonttia, ja onhan se sit pitkäksi aikaa tehty.
  Vielä on kesää jäljellä.
  Kävin vintillä katsomassa tulppaanien sipulit, luulen että niillä ei tee mitään,ja sisko oli vienyt äidin haudalle jokavuotiset kukat jo, he tulevat meille päin,
  meidän lähdöstä ei vieläkään mitään varmaa, auton kanssa on myös ollut ongelmia, ei tiedä meneekö katsastuksesta läpi.
  Olen niin ihastunut täällä asumiseen, teen myös vapaaehtoistyötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva tieto tuo, että olette viihtyneet ja sinä löytänyt vapasehtoistyöstä paikkasi:) Ehkä se olikin ihan hyvä nyt, että sipulit ei tullutkaan meille, kun pihakin on remontin takia vielä kaaoksessa. Ei olisi ollut kiva ruveta istutuspuuhiin. Toivottavasti teidän auto tulee kuntoon. Meilläkin oli auto taannoin korjattavana.

   Poista
 3. Toivottavasti saatte pian remontin valmiiksi.Tapetit ovat kauniita.
  Voimia teille remontin keskelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt rupeaakin jo näyttämään siltä, että kotiinpääsy ei enää olisi kovin kaukana:)

   Poista