perjantai 16. heinäkuuta 2021

Rannalla

Eräs ystävä ehdotti uimareissua. Hän tuli hakemaan meitä ja päätimme mennä Vuonislahden uimarannalle, jossa hän ei ollut ennen käynyt uimassa. Oli loistokeli: ei liian kuumaa, vesi ei liian kylmää, eikä aurinkokaan paistanut silmiin, koska se tuli siihen kellonaikaan selän takaa.





Oli kuitenkin yksi ongelma: En ollut löytänyt uimapukuani:(   Niinpä siis kahlasin vain ja kävelin rannalla. Ja mitä uutta sieltä löysin: riippumaton, johon oikein kehotettiin uskaltautumaan. Niinpä minä sitten menin... Mutta vähällä oli etten siihen itseäni ährästettyäni kellahtanut toiselta puolelta maahan:) Mutta en kuitenkaan, koska joskus "ikuisuuksia" sittten olin tutustunut siihen mahdollisuuteen riippumaton kanssa ja osasin olla varuillani.







Oli mukava livistää rempan keskeltä ja mennä edes vähän varpaita  kastelemaan rannalle. 🙂




10 kommenttia:

  1. Onpa siellä kaunis uimaranta. Ja ihanaa, että on riippumattokin käytettävissä! Minä sain tänä kesänä vihdoin ostettua uimapuvun, kun vanha oli jäänyt pieneksi ajat sitten. Näillä tämän kesän helteillä olikin ihanaa päästä uimaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä tosi kiva ranta:) Minuakin nuorempi väki kehotteli puvun ostoon, mutta en taida... Vähiksi ne uimakerrat yleensäkin jää.

      Poista
  2. Olisit toki mennyt uimaan, ei uimapukua aina tartte, minäkin uin timitran rannassa t-paita ja sortsit jalassa, ja vaatteet helteellä kuivuivat nopeasti, silloinkin oli helteisiä päiviä.Lieksassa on hienot uima paikat monessa kohtaa pielisen rannoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitäkin harkitsin, että jos jonkun muun vaatekerran kanssa, koska olen nähnyt joskus ihan erilaista uimavaatetusta... Mutta en vain siitäkään innostunut. En edes omista sortseja. Ranta on kyllä kiva:)

      Poista
  3. Me ei olla käyty uimassa, vaikka parin km:n päässä on järvi.. ei vaan enää innosta samalla lailla kuin nuorena.. Isäntä kyllä kävi savusauna reissulla joessa, ja minäkin toisella kerralla seisomassa ja kahlaamassa kylmässä joki vedessä, meidän "omassa" joessa. Ja Elmoa ollaan välillä päästetty jokeen vivoittelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakaan ei ole enää samanlaista uimaintoa kuin nuorempana. Usein uinti on kesässä saattanut jäädä vaikkapa vain yhteenkin kertaan, ja on ollut niitäkin kesiä ettei kertaakaan ole tullut uitua. Mutta kahlaaminenkin on ihan kivaa:)

      Poista
  4. Kyllä näillä helteillä kateellisena katson ihmisiä jotka puljaa järvessä koko ajan. Yksin en uskalla mennä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt minäkin olisin varmaan mennyt uiskentelemaan, jos vain olisin sen uimapukuni löytänyt. Vesi oli jopa minun mielestäni lämmintä:) Minustakaan ei olisi mukava mennä uimaan ihan yksin, kyllä siinä olisi hyvä joku kaverina olla.

      Poista
  5. Ihania kesäkuvia ja -tunnelmia <3

    VastaaPoista