sunnuntai 4. heinäkuuta 2021

Juttuvinkki

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/timo-soini-kansanlahetyspaivilla-on-jumala-on-taivas-on-lunastus/


(Siellä oli myös linkki siihen, jos mieluummin tykkää kuunnella, mitä puhuttiin.)
4 kommenttia:

 1. Olen käynyt 2 kertaa nyt loimaan seurakunnassa Elävät Virrat, srk.ta on Raamatullinen ja erik. panostetaan rukoukseen ja ylistykseen, jäseniä vain n.40.
  pienessä yhteisössä tutustuu heti ihmisiin.
  Jumalan johdatus oli muuttomme, sillä murehdin sitä kun Turkuun oli meiltä pitkä matka, ja Turun hellari on iso 1600 jäsentä, joten en montaakaan tunne sieltä, matka oli niin pitkä että 2-3 tuntia meni matkaan, nyt minulla on alle 10 min. matka kävellen, ja varmasti löydän paikkani sieltä jossain tehtävässä.
  Tilaisuuksia näkyy you tubelta myöhemmin ja aikaisempia.
  Niin emme yhtään tiedä tulemista sinne päin, jos on esim. kovat helteet, ja siskoni vei äidin haudalle jo joka vuotisia kukkia, olisiko parempi jos muutaman
  sipulin lähettäisin postissa syksyllä, en tiedä niistä kukkivatko ollenkaan, kun osa meni rikki kaivaessa ylös.Täytyy käydä vintiltä katsomassa etteivät ole homehtuneet, mutta ilmoittelen.
  Mitä mieltä olet itse ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa ihana, että nyt sulla on seurakunta niin lähellä. Pieni seurakunta tuntuu varmaan kotoisalta, kun tutustuu ihmisiin.
   Ei mitään stressiä sen kukkasasian suhteen. Jos ette käy täällä päin tänä kesä/syyskautena, niin voit toimia niiden kanssa niinkuin sinulle parhaiten sopii. Postittaminenkin on aika kallista mielestäni nykyään, ettei ehkä kannata? Tuli vain mieleen, että jos sulle tulee siellä nyt vastaan joku joka ehkä tahtoisi ne, niin voit antaa ne. Mutta minäkin mieluusti otan, jos sen parhaaksi katsot.

   Poista
 2. Juu täytyy katsoa,ja missä kunnossa sipulit on,kun käyn vintillä.

  VastaaPoista