sunnuntai 18. heinäkuuta 2021

Sitä vastaanottoa me kaikki tarvitsemme...

"Ja kaikki publikaanit ja syntiset tulivat hänen työnsä kuulemaan häntä.
Mutta fariseukset ja kirjanoppineet nurisivat ja sanoivat:

"Tämä ottaa vastaan syntisiä ja syö heidän kanssaan". Luukas 15:1-2

Sellainen hän oli silloin. Sellainen on yhä. Kenestä siis oli - ja on, kysymys? Jeesuksesta, Jumalan Pojasta, syntisten ystävästä; joka sanoi kerran: 

"... ja sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos." Johannes 6:37


Joh. 3:16


"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä." Johannes 3:16



3 kommenttia:

  1. Kaunis virkkaus.
    Tuosta Raamatun sanomata tuli mieleen, että kumpa nykypäivänäkin oltaisiin suvaitsevaisia kaikkia ihmisiä kohtaan eikä tuomittaisi syyttä syntisiksi vain siksi, että on sattunut syntymään esim. homoseksuaaliksi tai toiseen uskontokuntaan tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Tuli tuosta kirjoittamastasi mieleen, että kerran Jeesuksen tykö tuotiin nainen aviorikoksesta kiinni otettuna. Jeesus ei kiistänyt Jumalan lakia asian suhteen, mutta sanoi: "Kuka teistä on synnitön, se heittäkäön häntä ensimmäisenä kivellä." Kukaan ei heittänyt, kaikki poistuivat. Jäljelle jäi vain Jeesus ja nainen. Jeesus sanoi naiselle: "Eikö kukaan ole sinua tuominnut?" Nainen vastasi: "Ei kukaan." Jeesus sanoi hänelle: "Niinpä en minäkään sinua tuomitse. Mene äläkä enää syntiä tee." Me näemme helposti sen roskan toisen silmässä, mutta emme hirttä omassamme, kuten Jeesus joskus totesi. Kaikki olemme syntiä tehneet ja olemme hukassa ilman Jeesusta. Jeesus sanoi, ettei kukaan tule Isän, eli Jumalan, luo ilman häntä. Jeesusta jokainen kyllä tarvitsee. Hän kuoli puolestamme kärsien syntiemne tähden.

      Poista