lauantai 4. joulukuuta 2021

Aurinko nousee☀️

Rakastan tätä hetkeä, kun aurinko ilmantuu puiden latvoja valaisemaan! Pikamaalauksenkin tein, on tuolla  lopussa.








Ja innostuin vielä pikamaalauksenkin aiheesta tekemään. En osaa puita kunnolla piirtää, mutta tällaisessa se ei haittaa:)






8 kommenttia:

  1. Aurinko valaisee kauniisti puun latvoja. Olet tehnyt kauniin maalauksen maisemasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin ilahduttavaa nähdä, että aurinkoa on näkyvissä lumen ja pilvien sijaan:)☀️

      Poista
  2. Kaunis aurinkoinen maisema. Meillä päin on myös paistanut aurinko muutamana päivänä tällä viikolla,auringon paiste piristää mieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä aurinko ihastuttaa tänä vuodenaikana erityisesti, kun sitä kuitenkin nyt harvemmin nähdään.

      Poista
  3. Kauniita kuvia ja kaunis maalaus! Auringonnousu on kyllä ihana, niin kuin auringonlaskukin. Niitä on saanut viime aikoina ihailla. Ihanaa, kun on ollut valoa! Usein marras-joulukuussa on niin pilvistä ja hämärää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jotenkin sykähdyttävä hetki, kun pimeän jälkeen näkee, että nyt se aurinko alkaa osua noihin puihin.

      Poista
  4. Onpa teillä paljon lunta, täällä Loimaalla ei ole yhtään lunta, jostain syystä ei pystynyt kommentoimaan moneenkaan postaukseesi, mutta tähän nyt aukesi kommenttikenttä,niin kommentoin tähän,
    tuohon "Hän on mennyt..." koitin vastata, ja tv7 juttuun.
    Sain eilen suru soiton tädiltäni,tuttumme oli kuollut 3 päivää sitten kotonaan kiikkutuoliin, olihan se yllätys, kaikkein vähiten olisin odottanut että hän lähti tästä maailmasta mitään varoittamatta.
    TV7 tulee jatkuvasti uusintana ohjelmat, arkistosta näkee myös, joskus tulee hyvääkin ohjelmaa, mutta puolet on huonoa ohjelmaa, esim. ulkomaalaiset sota asiat ja keskusteluasiat politiikasta, itse kaipaisin sinne vanhoja kunnon herätyskokouksia, vanhoja kitarakuoro lauluja, ulkomaalaisia en ymmärrä englannin kielentakia. Uuden vuoden vastaanotto kokoukset tulee täältä Elävät Virrat srk.sta TV7:ssa,jos muistat silloin katsoa, nyt meillä täällä on uudet tilat, jossa myös on kirppis,ja ruokajako joka viikko, kokous sunnuntaisin vain, meno on ollut välillä hurjaa, liput liehuu ja on meteliä, mutta pastorin opetuspuheet on hyviä, poikkeaa aika paljon perinteistä hellunt.srk.sta, onhan täällä Vapaakirkon kokouksetkin x viikossa, jos haluaa mennä niin rauhalliseen kokoukseen ettei paljoa ääniä kuulu.

    VastaaPoista
  5. Joo täällä on nyt tosiaan paljon lunta, verrattuna siihen miten yleensä tähän aikaan vuodesta on. Nyt en enää toivo tuon sulavan, vaikka en ylipäätään tykkää lumentulosta.
    Ei sitä tosiaan kukaan voi tietää, milloin oma vuoro tulee, vaikka kuinka hyvävointinen olisi. Kuolema aina järkyttää jollain lailla, mutta tuollaiset ihan yllättävät varsinkin.
    Minun on hyvin vähän tullut mitään katseltua, mutta nyt olen viime aikoina aina silloin tällöin silmäillyt TV7:n ohjelmatarjontaa ja jotakin sitten tullut katseltuakin. Hyvä kun teillä on hyvä pastori ja toisiikin kokouksiin pääsee välillä halutessaan.

    VastaaPoista