lauantai 18. joulukuuta 2021

Eilisestä

Meillä tuli eilen isännän kanssa 30 vuotta siitä, kun ensi kerran tapasimme. Tuntuu hurjalta, että siitä on jo niin kauan! Se aika tuntuu menneen ihan humahtamalla, (kuin lumien putoaminen katolta).

Silloin siinä iltapimeässä lähestyin linja-autolla Kotkaa. Olin tullut Pomarkusta, ja Helsingin kautta. Oma jännityksensä jo kaikessa siinä matkustamisessakin. Kun saavuin perille, ei näyttänytkään ketään olevan vastassa. Odotin hetken, ja kohta hymyilevä mies tulikin minua kohti... 

Ja nyt ollaan tässä. Eilen isäntä antoi minulle  korun, mieluisan sellaisen; jonka oli ensin aikonut jouluksi, mutta antoikin nyt. Koru on minulla nyt tätä kirjoittaessa kaulassa. Korupakettiiin kuului myös hyvä viesti rohkeudesta. Minulle erittäin sopiva sana, koska en ole rohkea ihminen.---

Eilen sain myös lähtemään äidille pienen lähetyksen. 


Ja sitten oli vielä yksi huvittava kauppakäynti. Oltiin karkkihyllyillä. Isäntä valkkasi irtokarkkeja muille, minä katselin minkä pussin itselleni ottaisin. Silmät osuivat salmiakkien paikkeilla ällistyttävään karkkipussin hintaan 0,29 euroa! Vähän aikaa tuijottelin sitä, ja viereisten pussien hintoja.... Ei voi olla! Ei ollut mitään aleakaan. En halunnut kassalla tilannetta, että siellä vasta pussin hinta paljastuisi. Hain myyjän paikalle ja hänkin totesi ihmeissään, ettei voi olla... Hän rupesi puuhastelemaan oikeaa hintaa hyllyn laitaan, mutta lupasi minulle pussin siihen ällistyttävän hintaan, jos sen haluaisin. No, halusin minä:)
Ei nuo mitään tulisia olleet,  hyviä kylläkin:)

12 kommenttia:

 1. Lämpimät onnittelut teille merkkipäivän johdosta! ❤ Saitpa ihanan lahjan. Äkkiä ne vuodet menevät. Mekin mieheni kanssa tapasimme jo 28 vuotta sitten, vaikka aloimme seurustella vasta 12 vuotta sitten.

  Ja saitpa halvalla karkkipussin! Hauska pieni yllätys arjen keskellä.

  VastaaPoista
 2. Onnea teille, ja ihania sanoja korun kylkiäisenä sait ❣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🙂 Oli kyllä niin minulle sopivia rohkaisun sanoja!

   Poista
 3. Paljon onnea teille!
  Ihana korun sait lahjaksi ja todella rohkaisevat sanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🙂 Oli kyllä kiva ja rohkaiseva yllätys tuo korupaketti.

   Poista
 4. Onnittelut teille pitkästä avioliitto vuosista! Ja Siunausta jouluunne! Tännekkin saimme sen verran lunta että just ja just maa on valkoinen, mutta ei joka paikassa silti, eilen illalla avasin radion, niin sieltä tuli "sylvian joululaulu" koin hetken joulu tunnelmaa tuosta vanhasta joululaulusta, uusissa joululauluissa sitä ei todellakaan ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🙂 Siunausta teidän jouluunne myös! Kiva kun teilläkin vähän maa valkeni:)

   Poista