keskiviikko 15. joulukuuta 2021

Kun ei homma onnistunut....

Ei ainakaan ensimmäisellä yrityksellä. Ja hommahan oli täydentää puuttuvat palat palapeliin. Sehän oli ollut mielessä jo aiemminkin. Ja tuntui kiinnostavalta projektilta.



Ja kuten kuvastakin näkyy, piirtelin ensin palat paperille valmiin palapelin aukkojen mukaan, joita on 10. Sitten vain värittämään mahdollisimman sopivaksi palapelin kuvaan, joka on kiva suomaisema. Mutta sitten, ei löytynyt oikein sopivaa pahvia. Liimasin palat yhteen vesivärilehtiön taustapahviin. Pahvi oli liian paksua, varsinkin sillä tavalla, että pahvia oli vaikea siitä leikata. Ja kun sain  nirhettyä palat siitä jotenkuten; eiväthän ne tietenkään olleet sopivan kokoisia. Eikä niitä saanut leikkaamisen jälkeenkään muotoiltua riittävästi. Ohuempi pahvi olisi antanut vähän pelivaraa muotoiluun. Niinpä sitten heitin roskiin tekeleet, ja kuvistakin poistin kaikki muut, kuin tämän.

Mutta kun nyt tänä aamuna löysin tuon kuvan, niin edelleenkin ajatus palapelin täydentämisestä kiehtoo. Nyt käyttäisin ehkä jostain konvehtirasiasta otettua pahvia, vaikka se taas on liian ohutta. Mutta ainakin muotoilu olisi helpompaa, ja paksuutta voisi lisäkerroksilla tarvittaessa varmaankin kasvattaa...

Mutta ensin pitäisi koota jälleen se peli, että näkee mitkä ne aukkokohdat on.... Ei riitä että ne kohdat on kansikuvaan merkattu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti