perjantai 8. huhtikuuta 2022

Pajunkissoja ja postiasioita

Tämänpäiväinen piirustus on saanut aiheensa jonain hetkenä tulleesta postin mainoksesta! Siis siitä lehdykästä, jonka sisällä on muuta mainospostia. Teilläkin ehkä jollain majailee jossain postikasassa vielä sellainen, jossa oli kaunis kuva pajunkissoista.  



Mutta minä  värkkäsin jo jokunen päivä sitten siitä lehdykän kuvasta itselleni pienen kirjoitusalustan keittiön pöydälle. Pysyy pöydän pinta parempana ja pajunkissat on kivoja katsella. Tuota sitten piirustusmallina käytin.




Yhden valkoisen mainospyörylän leikkasin kuvan oikeasta yläkulmasta pois ja muuten yli jääneistä kuvanosista kokosin siihen sopivat palat, ettei niin silmää häiritse. Kirjoitusalustan taustalle liimasin pizzalaatikosta pahvin.


 

Mutta vielä postiasiaan palatakseni. Tänään näin postilaatikosta hakemastani Uusi Tie -lehdestä sen tiedon, että lehden ilmestymispäivä on muuttunut torstailta perjantaihin, sillä tämän kuun alusta postin jalelupäivät ovat muuttuneet. Nyt ne ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Ja kevyemmät jakelupäivät kuulemma tiistai ja torstai. Tämä oli nyt hyvä uudistus Postilta!  Ilmankos se lehti olikin nyt laatikossa. Ja juuri postilaatikon sisältöä kaivellessani näin sen postiautonkin palailevan näiltä kulmilta isolle tielle.  


2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis maalaus! :) T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itsekin tuosta kovasti🙂 Sattui vielä löytymään jostain talteenotettu kaikinpuolin sopiva pahvinpalanen hommaan, jossa väritkin käyttäytyivät hyvin😀

      Poista