sunnuntai 10. huhtikuuta 2022

Tilivelvollisena

Tämä on saman päivän jakeista, kuin mistä olin edellisen juttuni aiheen saanut, (toisessa blogissani, linkki alla*). Sen päivän toinen jae oli tämä: "Jumalalta ei voi salata mitään. Kaikki, mikä on luotu, on avointa ja alastonta hänelle, jolle meidän on tehtävä tili." Hebr. 4:13 

Tili, siitä voi tulla monenlaista mielikuvaa. Minulle siitä tuli mieleen niinkuin jonkin kaupan, vaikkapa nyt ruokakaupan tili, jolle voi velaksi ostaa. 

Mitenkähän paljon meidän tilillemne Jumalan edessä onkaan kertynyt velkaa? Emme edes tiedä, miten paljon. Ja se lopulta on suurempi, kuin kykenemme edes kuvittelemaan. Isot "summat" ehkä muistamme, mutta kaikesta "pienestäkin" kertyy äkkiä isosti maksettavaa.

Ja nyt sitten käy ilmi, summa onkin niin järkyttävä jo, ettei ole mitään mahdollisuuksia näköpiirissäkään millä maksaa. Mitenkäs nyt käy? Meneekö velkamme "ulosottoon", ja menetämme kaiken, mitä luulimme omistavamme. 

Mutta nytpä käykin niin, että hän, jolle velkaa olemme, tuleekin itse avuksemme! Hän maksaa velan itse! Onko moista ennen kuultu! Mutta nyt on, koska niin oli Taivaan ja maan  Herra; Jumala itse, päättänyt, ja Poikansa kanssa sopinut, että tahtovat auttaa meidät pinteestä. Ja niin tehtiin! ✝️ 

Ristillä syntivelkamme jo kuitattiin maksetuiksi.

Puhkea jo sieluni kiittämään!☀️


---



---

* Toisen blogini juttuun:

 https://toisestatodellisuudesta.blogspot.com/2022/04/miksi-pysyin-poissa.html





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti