torstai 28. maaliskuuta 2024

Keltainen torkkupeitto:) Ja mitä sen kaveriksi...




Olen huomioinut toisten blogeissa olleen haasteen keltaisesta... Ja muistin tämän jo aiemmin ottamani kuvan. Ostin joskus Kontista muistaakseni tuon kangaspalan, ajatuksella käyttää se punaisen nojatuolin päälle. Mutta se päätyikin aurinkoiseksi, kevyeksi torkkupeitoksi, joka on päivittäin käytössä - eikä pelkästään vain minulla☀️ Tänäänkin jo tosin olen itse ehtinyt tuon alla pienen lukuhetken viettää. Pelkkä lukuhetki, kun ei vielä uni kutsunut.

Luin muutaman luvun kirjasta: Ristiinan kirkonmäeltä. Kirjan on kirjoittanut Pirjo Palm. Hän toimi ennen eläkkeelle jäämistään Ristiinan aluekappalaisena. Kirjassa  on Pirjon kirjoittamia rohkaisevia tekstejä, joita on julkaistu v. 2012 - 2022 aikana paikallislehti Riistiinalaisen Kirkonmäeltä -palstalla. Kirja on julkaistu v. 2022.




Näihin aiottuihin - tulee sitten uni, tai ei - päivälepohetkiini, olen varannut yleensä muutamia rohkaisevia sanoja sisältäviä luettavia, joku yhdistelmä näistä yleensä: pienikokoinen Raamattu, Uusi Testamentti, omatekoinen pikku kirjanen käsinkirjoittamineni rohkaisujakeineen ja/tai lisäksi voi olla joku muukin kirja; kuten nyt tämä Pirjon. Taannoin oli Simojoen kirja. Välillä osa kristillistä Thoenen pariskunnan romaanisarjaa - joko Jeesuksen ajalta, tai jotain muuta☀️ On ihan yhtä hyvä, jos virkistyy nukkuessaan - tai lukiessaan🙂 



4 kommenttia:

  1. Hienot värit tuossa peitoissasi, minäkin usein nukun päikkärit, aina ei tule uni kuitenkaan. T.Sesse

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoilla mennään sun kanssa:) Pienet unet piristää, ja jaksaa valvoa sitten vähän pidempään iltapuolella.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Tykkään siitä itsekin kovin; se on kuin aurinko pilvisenäkin päivänä:)

      Poista