maanantai 4. maaliskuuta 2024

Jonkun piirustuksia kirjastossa

Monet samoja, joita tekin ootte nähneet. Vuosi sitten sain idean varata tilan. Ja mitä lähemmäksi aika todella tuli, sitä enemmän julistin peruvani sen - joko ääneen tai äänettömästi. Vielä silloinkin teki mieli lähteä heti kotiin takaisin, kun olimme isännän kanssa kimpsuinemme ja kimpsuinemme päässeet paikan päälle, ja olisi pitänyt aloittaa... No päästiinhän sitten käsiksi itse asiaan. Onneksi kirjaston puolesta tuli mies avuksi ripustamaan ne, jotka oli ripustettava. Useimmat ovat seinällä ja seinäkkeessä neuloilla, pienimmät lasien alla vitriinissä, ja loput ihan vain pöydällä. Siellä ne nyt ovat maaliskuun ajan. Eka kerta kun tämmöistä on tullut tehtyä. Joku blogiystävä taisi jotain tällaista vuosia sitten vähän ehdotellakin. 



















Tytär otti meistä kuvan kun puuhastelimme...😊 



Kuvien asettelua ei voinut oikein etukäteen suunnitella, koska vasta paikalla näki, mitä mihinkin oikeasti sopii. Kaksi ja puoli tuntia pisteltiin isännän kanssa neuloja. Perjantaina laiteltiin noita. 


 

Kirjaston puolelta tekivät tuollaisen mainoksen, johon valitsin kuvaksi pääsiäisen aikaan sopivan piirustuksen. Kirjaston alakerrassa on sitten toinen näyttely, jossa on päiväkodin lasten tekemiä töitä☀️ 



8 kommenttia:

  1. Voi mahtavaa!! Onpa sinulla vain kertynyt taidetta, ja kuinka kaunista, puhuttelevaa ja monipuolista taidetta oletkaan saanut kuvailtua 🧡Kunpa asuisin lähempänä niin lähtisin kirjastoonne vierailulle.
    Inspiroivaa kerrassaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana ihanasta kommentista❤️😊 Se olisikin kivaa, jos blogini lukijat voisivat käydä paikan päällä, mutta varmaan lähes kaikki ovat jossakin etäällä. Piirusteluja on tosiaan kertynyt, vanhimmat näytillä nyt olevat ovat parinkymmenen vuoden takaa:)

      Poista
  2. Oi, ihanuuksia! Sama täällä varmasti kävisin paikan päällä, jos oisin lähistöllä. Niin kauniita jokainen : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maarit😊❤️ Olisi kyllä niin kiva, jos blogiystävät olisi voineet noita paikan päällä katsella, mutta ei voi mitään kun asutaan kuka missäkin. Mutta tänään aurinko innosti minua tekemään uutta...☀️

      Poista
  3. Onpa ihanaa, että siellä se näyttelysi nyt on! Onnittelut taiteilijalle! ❤️ Harmi vain tosiaan, että minäkin asun niin kaukana enkä pääse sinne. Sinulla on aina niin hienoja töitä ❤️ Kiva kun jaoit kuvia sieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta vaan😊❤️ Olisi oikeastaan pitänyt nuo otetut kuvat olla lähempää otettuja, jotta paremmin näkyisivät. Tuli vaan tuommoiset niinkuin näyttelytilan yleiskuvat...

      Poista
  4. Paljon Onnea näyttelyllesi! Työsi ansaitsevat oman näyttelyn! Olen mielissäni, että sain muutaman nähdä omilla sivuillani niiden valmistuttua!! Kaikkea hyvää sinulle!! Terveisin Kirsti Tuusulasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos❤️🙂 Joskus kauan sitten ajattelin, että olisi kiva jos niitä voisi muutkin joskus katsella, etteivät vaan minun pöytälaatikossani makoile. No nyt se toive on toteutunut. Siunausta sinne teille!

      Poista