sunnuntai 21. huhtikuuta 2024

Kevätsukat jämälangoista☀️

Vaikka kesä on tulossa (ja vaikka ei siltä nyt näytä, kun auton päälläkin on lunta melkein 20 cm) tarvitaan sukkia kylmille lattioille.  Innostuin aiemmin saaduista jämälangoista tekemään lyhytvartisia kevätsukkia. Ensin tein yksiväriset. Toiset tein moniväriset, ja ne ei tasaraitaisesti, koska en ollut tasavarma, että miten langat riittäisivät siihen, että sukat olisivat samanlaiset. Niinpä niistä tuli tehtyä tällaiset:




Aiemmin tehdyt yksiväriset ovat tuossa alla. 




Tuntuu siltä, että vieläkin olisi hieman innostusta tällaisten tekemiseen. Täytyy vielä tutkailla lankoja, millaiset kevät/kesäsukat olisi mahdollista jämälangoista tehdä. Tai sitten ostaa kivanvärisen lankakerän☀️



6 kommenttia:

  1. Molemmat parit ovat suloiset ja keväiset.
    Meillekin tuli enemmän lunta kuin se viralliset 10 cm ja näkyy hiutaleita putoilevan nytkin.
    Mukavaa sunnuntaita silti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään itsekin, että sukista tuli aika kivat:) Meilläkin juuri tänään puhuttiin, että tulikin nyt sitä lunta paljon, kun lunta n. 20 cm. Ei olisi arvannut että näin myöhään huhtikuussa vielä.

      Poista
  2. Nämä lyhytvartiset sukat ovat kesäaikaan ihan parhaita, talvellakin - tykkään ihan mahdottoman paljon! Kauniit sukat kudoit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saila:) En ole ennen tällaisia näin lyhytvartisia tehnytkään, mutta nämä onkin kesään oikein mainiot.

      Poista
  3. Kauniita sukkia olet tehnyt. Meillä päin satoi lunta,pihassa ei ollut enää lunta
    niin toissa yönä oli satanut muutaman sentin lunta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista, tykkää itsekin noista sukista:) Oli se aika yllätys, kun lunta nyt näin myöhään tuli, meillekin vielä niin paljon sitä.

      Poista