maanantai 1. heinäkuuta 2024

Olipa yllättävä kohtaaminen - eräs näyttelijä!

Kävipä eilen erikoinen tapaus eräässä kaupungissa, jossa pidimmme kahvitaukoa matkallamme. Eräänä hetkenä huomasin viereiseen pöytään tulevat henkilöt. Yksi heistä oli näöltään sellainen, että jäin heti miettimään, että miten hän näyttää niin tutulta? Kuka hän on?  Hetken mietittyäni keksin vastauksen. Teki mieli käydä kysymässä häneltä arvioni todenperäisyys, kun hän siinä viereisessä pöydässä istui. Mutta en vain saanut itseäni liikkeelle. Ja sitten hän lähtikin pöydästä jonnekin, ja ajattelin tilaisuuteni nyt menneen. Olihan meidänkin jo aika jatkaa matkaa. Mutta kävipä niin, että kun puuhastelimme poistumista, hän tuli jo takaisin ja vastakkain tullessamme sain ottaa asiani esille; jotensakin näin: "Anteeksi, mutta kun minun mielestäni te näytätte ihan siltä näyttelijältä, joka Hovimäki -sarjassa näytteli opettaja Katri Seppää." Ja hän sanoi: "Minä olen se." Vaihdoimme siinä sitten muutaman sanan. Se oli minun mielestäni kiva kohtaaminen. Toivottavasti se oli sitä hänenkin mielestään. 

Hän oli näyttelijä Kaija Pakarinen. 

Hän näytteli Hovimäki -sarjassa Sepän Katria vanhempana; eli opettaja Katri Seppää, häntä vanhempana opettajana.

Meillä on tykätty kovasti Hovimäki-sarjasta.  Se hankittiin aikoinaan meille itselle dvd-levyiltä katsottavaksi, kun oli ensin huomattu kirjastosta lainattuna se hyväksi sarjaksi. Se sarja tuo kivalla ja todenmukailla tavalla esiin historiaa. Ja myös siitä sarjan näyttelijän kanssa muutaman sanan vaihdoimme.12 kommenttia:

 1. Olipa se hauska yllätys! 😊 Hovimäki voisi kyllä olla hyvä sarja. Minun ei ole tullut katsottua sitä, vaikka sen kuvausten aikoihin liikuin paljon sillä suunnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän se voisi olla sulle tavallistakin mielenkiintoisempi katsottava😊 Minäkin jo tuumin, että jospa taas katsoisi sen..., vaikka hirveän pitkä aika ei ole edellisestäkään katsomiskerrasta😊

   Poista
 2. Kaija Pakarinen oli mainio komediasarjassa Ihmisten puolue. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, en ole hänen muista rooleistaan ollenkaan ollut tietoinen, paitsi mitä eilen niitä netistä lueskelin. Mutta voin kuulla mielessäni hänen äänensä opettaja Katrin roolissa😊

   Poista
 3. Olipas kiva kohtaaminen. Minä en ole katsonut sitä sarjaa,
  se olisi varmaan hyvä,jos sen löytäisi Yle areenasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tosiaan kiva hetki😊 Olisi kyllä hyvä jos sen sarjan Yle Areenasta löytäisi. En ole nyt silmäillyt, olisiko sitä siellä.

   Poista
  2. En löytänyt sitä yle areenasta,harmi.
   Hyvää alkanutta heinäkuuta sinulle!

   Poista
  3. Se on kyllä harmi, ettei sitä ole siellä:( Hyvää heinäkuuta sulle myös❤️

   Poista
 4. Hovimäki sarja on tehty turussa, kaikkia jaksoja en silloin katsonut, tuo Kaija on hyvä näyttelijä, se on syntynyt siellä Rääkkylässä, ja tänä vuonna 70v.täytti. Minä aikoinaan näin Sammy Babizinin sokoksella vuosi oli 1973, jolloin myös kuoli onnettomuudessa, voi olla että oli sillä samalla keikka reissulla Joensuussa, ja kun nuori oli vielä, niin piti ajaa kovaa, olihan silloin kevätkin, ja liukasta. Sitten Heikki Turusen näin Joensuun kävelykadulla ja otin hänestä kuvankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin että jossain Turun seudulla sitä oli tehty. Minä en tiennyt tuosta Kaijasta itsestään mitään ennenkuin kohtaamisen jälkeen etsin tietoja. Yllätyinkin että Pohjois-Karjalasta jopa on🙂 Sammy Babitzin on jäänyt mulle vieraaksi, mutta Kirkan musiikkia meillä on levyllä ja kasetilla. Otin kuolemansa jälkeen talteen jonkin hyvän lehtikuvan hänestä. Olipa sulla muistettava näkeminen veljensä kanssa. Heikki Turusta haluaisin joskus jututtaa.

   Poista
 5. Olipa kiva tapaaminen teillä. Kyllä olisi kiva jos Hovimäki uusittaisiin taas, nyt on tullut paljon tvssä kaikenlaisia uusintoja. Ensimmäisellä kerralla en muistaakseni Hovimäkeä katsonut, mutta toisella kerralla katselin kaikki ja lainasin kirjatkin kirjastosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kiva sarja, ja historiaa tulee sitä katsellessa tutuksi hauskalla tavalla. Meilläkin jotain osaa kirjana luettu.

   Poista