maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen huvia

Eilen piilotettiin pääisiäismunia. Nämä olivat ne piilotettavat munat ja niitä oli 51 kpl.


Se on todella odotettu ohjelma, varsinkin nuorimpien keskuudessa. Minun lapsuuskodissani ei sellaista ollut ohjelmassa, vaikka suklaamunia pääsiäisenä olikin. Mieheni kodissa tapa on ollut käytössä ja nyt se kuuluu meidänkin pääsiäisenviettoomme. Kun tuollainen tapa on lapsiperheessä aloitettu, ei sitä hevin saisi loppumaan, ainakaan ilman vastalauseita. Lisäksi  meillä oli  kullekin nuoremmalle muutama isompi yllätysmuna, joita ei piilotettu.

Tuolla lymyilee yksi piilossa oleva 


Piilotushomma oli minun ja isännän heiniä. Ei ollut yhteen huoneeseen ihan helppo piilottaa tuota määrää, mutta kaikki ne piiloon kuitenkin pääsivät.  Jotkut löytyivät tosi nopeasti ja viimeisen etsintään piti jo minun  ja isännänkin ruveta. Onneksi sekin sitten löytyi lopulta. Piiloja oli katonrajasta lattianrajaan. Koska etsijöitäkin oli kouluikäisistä aikuisiin asti, niin piiloja oli tietysti kovin monentasoisia. Ja hauskaa tuntui kaikilla olevan:)

Ja lopuksi minä ja isäntä saimme tälläiset hienoudet. Vanhin tytär oli tehnyt nämä ja piilottanut niihin kummallekin kaksi suklaapatukkaa. Saatiin siis mekin suklaamme:)

 Huomatkaa pakettien koristeet:  isäntä ja emäntä tipukuosissa:)


2 kommenttia:

  1. Hienot lahjat teille ja korti ihan näköset :). Ei ollu mullakaan lapsena munien etsintää vaikka monesti pyysin. Omilleni teen ja tykkäävät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tosiaan hyvin innolla odotetaan. Ja hauska niitä on piilotellakin.

      Poista