lauantai 11. huhtikuuta 2015

Siniset kaunokaiset


Nämä siniset korkokengät olivat  Joensuussa Mammuttitorin peränurkassa ällistyttävään hintaan 0,50 e! Kokeilin niitä siellä ja totesin ne heti liian isoiksi. Koko oli 4. Aina kannattaa yrittää kuitenkin... No, eivät ne kokeilemalla sen sopivammiksi muuttuneet ja jätinkin ne sinne. Silloinen kirppiskierroksemme jatkui muualle, mutta ajatukseni jäivät noihin kenkiin. Päätin kuitenkin hakea ne sieltä. Vaikkapa vain ihaillakseni niitä jonkin aikaa kotosalla. Luulisin kenkien olevan vintagea. Olisi kiva jos joku valistaisi minua tässä. Näitten muoto toi mieleeni vanhat kengät ja näissä on ulkopohja nahkaa. Minusta korkolappukin näytti olevan nahkainen. Sitten nuo kengän vuorit ovat sennäköiset, kuin olisivat menneitten vuosikymmenten työtä ja materiaalia. Mitään merkkiä ei kengissä ole.


Nämä olisin todella halunnut käyttööni, ovat sitten vintagea tai ei.  Näissä on kaikki muu kohdallaan, paitsi se koko... Eivät olisi liian juhlalliset arkiseenkaan käyttöön ja tummansininen väri olisi arkivaatetukseeni hyvin sopiva.
Kotona sitten yritin näitä epätoivoisesti saada jotenkin sopiviksi käyttöön. Eivät auttaneet minkäänlaiset pohjalliset - edes paksut villaiset. Villasukka menee näihin ihan helposti, ja se näyttäisi hauskaltakin, mutta  silti vain kantapää lipsuu... Päätin sitten ottaa näistä ainakin sen ilon irti, että ovat ainakin jossain kuvassa jalassani ja blogijutun aiheena.


Tämä puseroni on kirpparilta kotoisin. Siinä oli kaula-aukko niin suuri, että siihen pujotin kuminauhan. Nyt on sopiva. Hameen on joskus isäntä ostanut Ellokselta minulle. Villasukat ovat tätini tekemät. Näitä olen käyttänyt joskus kesälläkin. Kuvausapuna oli tällä kertaa nuorimmat neitokaiset. Kuvia yksityiskohdista otin itse.


2 kommenttia:

  1. Kauniit on ja tuli 80-luvun alku mieleen. Voi silti olla joltain muulta vuosikymmeneltä. Sopivatko isolle neidolle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei valitettavasti käy hänellekään, kun on yhtä pienijalkainen kuin minäkin. Tai saattaa olla jopa hivenen pienempi koipi hänellä, koska voi pitää mun vihkikenkiä, joita minä en ole voinut käyttää enää moneen vuoteen.

      Poista