sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kansalaisaloite

Kansalaisaloite avioliittolain pitämisestä nykyisellään on meneillään. Aloitetta voi kannattaa oikeusministeriön pitämällä Kansalaisaloite.fi-sivustolla:

 (klikkaa tästä: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175).

Omat perusteluni aloitteen kannattamiselle:

1: Avioliitto on Jumalan asettama MIEHEN ja NAISEN väliseksi liitoksi.

2: Jokaisella lapsella tulisi olla  ISÄ  JA ÄITI.  Lain lähtökohtana ei voi olla tilanne, jossa tämä mahdollisuus molempiin vanhempiin, isään ja äitiin,  lapselta evätään.

---

Tapio Puolimatkan teksti LAPSEN OIKEUDET JA KANSALAISALOITE löytyvät täältä:  (klikkaa tästä).  Kannattaa tutustua.

8 kommenttia:

 1. Minä myös olen täysin samaa mieltä!

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti lakialoitteessa mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun blogistahan minä tämän alunperin huomasinkin ja ajattelin, että laitan sitten itsekin siitä jotain:)

   Poista
 3. Mielestäni kirkko saa pitää oman kantansa avioliittonsa miehen ja naisen välisenä. Valtion lain edessä soisin myös homopareille oikeuden yhteiseen sukunimeen ja omaisuuden jakoon aivan kuten meillä heteroilla. Ja Adoptiojonot ovat jo nyt ilman homojakin mahdottoman pitkät ja miten paljon nyt jää esim. venäjälle orpoja lapsia, jotka ei nyt pääse Suomeen adoptoivaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkon kanta tulisikin perustua raamattuun, vaikka näyttää siltä, että kirkko usein myötäilee yleistä mielipidettä. Nythän on jo rekisteröity parisuhde. Monet, jotka voisivat solmia avioliiton kirkon huomassa, eivät sitä tee, vaan elävät avoliitossa ja jotka eivät voi nyt solmia aviolittoa, haluavat juuri sen... Täällä elämässä moni asia menee toisin kuin me ihmiset toivoisimme. Moni toivoisi lasta, eikä saa. Adoptiolasten ollessa kyseessä, on paljon muitakin ihmisiä, jotka eivät voi adoptiolasta¨ saada, syystä tai toisesta. Syinä voi olla vaikkapa vähäiset varat tai ikä. Yksi asia on kumminkin kaikille sama: Jeesus kuoli jokaisen puolesta. Kelle se sitten kelpaa.

   Poista