sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Jäisen kirkas aamu


Näihin eilisaamun kuviin...

Leppoisaa sunnuntaita!

20 kommenttia:

 1. Kauniita kuurakuvia. Niin tulivat pakkasyöt ja nyt on lunta jo maassa, eli tästä se talven tulo alkaa. - Mukavaa sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli:) Niin oli toisiaan tänä aamuna kuin tomusokeria huiskaistuna pihalle. Se näkyy takapihalla hauskasti laattojen raoissa, mutta laatoilla sitä ei ole.

   Poista
 2. Upat kuvat jääriittestä! Kaunista sunnuntaita sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele:) Kyllä se pakkanen aikamoista silmänruokaa tarjoili. Hauskaa että on semmoista "tasausta", kun muuten se kylmä ja talventulo ei tunnu kovin kivalta.

   Poista
 3. Kiitos, samoin teille. Meillä oli aamulla -2 astetta, talvi tulollaan. Perunoita yhä maassa, olemme kaivaneet niitä käsin. On niin sateen pehmentämä pelto, ettei kanna konetta. Ihan mahdoton urakka. Kauniit kuvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Täällä on nytkin maa aivan kova, pakkasta n. -0,4 astetta. Satohommeleista tuli mieleeni, että juuri äsken katselin yhdellä pellolla tuolla tien varrella olevan vielä viljaa. Ei ollut viljelijöillä kovin hyvä vuosi nyt.

   Poista
 4. Oi miten kauniita jäähile-huurrekuvia!♥ Upeita.. on kyllä kivannäköistä tuolla luonnossa pakkasaamuina:) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Se on kiva miten pakkanen saa niin kaunista aikaan, vaikka ei se kylmä muuten niin toivottua olekaan.

   Poista
 5. Hienot kuvat!
  Hyvää sunnuntaita!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kuvaustuokioni lopuksi löysin ihan kotipihasta nuo jäiset kanervat. Minusta ne oli niin hauskan näköiset.

   Poista
 6. Tosi kauniita kuurakuvia. Mukavaa sunnuntai iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Nyt täytyy todeta, että kyllä se talvi alkaa tulla kun pakkaset tulee. Juuri tänä viikonloppuna sain vasta aikaiseksi hakea talvikengät varastosta ja heti ovatkin tarpeen.

   Poista
 7. Minäkin laitoin eilen talvi-nilkkurit jalkaan ensimmäisen kerran tänä syksynä, kun laitoin hameen, kun menimme seurakuntaan. Nilkkurit eivät näyttäneet kuitenkaan niin talvisilta kuin pitkävartiset saapikkaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä puolestani olin niin vilukissa tänään, että laitoin ihan karvavuorilliset talvisaappaat kun aamulla tyttöjä saattelin, ja sitten kun sen jälkeen kaupoilla käytiin:) Mullakin oli hame päällä. Kun aamulla sen yleensäkin sisävaatteeksi laitan, niin en vain viitsinyt ulos lähtiessä ruveta sitä farkkuihin vaihtamaan. Hamekin tosin oli vähän paksumpi.

   Poista
 8. Alkaa talvi tehdä tuloaan. Ihanat kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopivasti talventulo, kun kohta niitä kellojakin taas siirretään:)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Tykkäsin itse jään ja roosan yhdistelmästä:)

   Poista
 10. Oletpa saanut ihania kuvia! Itse jännitän parhaillaan, millaisia kelejä lähipäivinä on, kun luntakin on luvattu, huomenna alkaa työviikko, töihin on matkaa 60 km ja autossa vielä kesärenkaat. Mieheni on flunssassa, joten hänen ei juuri nyt auta ruveta renkaita vaihtamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä onkin kyllä jännitystä! Ajomatkaakin melkoisesti. Meilläkin on vielä autossa kesärenkaat, mutta tänään juuri saatiin kuulla, että torstaiaamulle saatiin aika niiden laittoon. Samalla siinä kai katsotaan jotain muutakin autosta.

   Poista