tiistai 31. lokakuuta 2017

Lumisilta metsäpoluilta

Tänään on aurinko kivasti näyttäytynyt ja se sai isännän ja minutkin lähtemään ulos. Kävelimme  tuolla omassa metsässämme, kallioillakin,  ja siellähän sitä kaikkein kauneinta olikin.

Välillä tuuli pöllytti lunta puista.
Ja tämän retken osanottajat näissä parissa kuvassa. Kuvia napsimme molemmat.Ja laitanpa vielä tämänkin kuvan, miltä tiemme nyt näyttää. Autonvarhoissa on tänäänkin kävelty.Tämmöisin kuvaterveisin täältä tänään!24 kommenttia:

 1. Kaunista! Ja onpa huisin paljon lunta, Helsingissä ei lainkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne tuli lunta viikonloppuna. Eilen tuli lisää ja samoin viime yönä. Saa nähdä miten pitkään tuo maassa on. Kaunista on ainakin nyt:)

   Poista
 2. Oi, siellähän on talven ihmemaa! Niin kaunista ja puhdasta!
  Meillä on vain vähäsen lunta, liekö sulaa loppuviikolla pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just sitä talven ihmemaa -nimitystä minäkin aamulla ajattelin. Ja sitä, että aina se vain jaksaa meitä ihastuttaa, vaikka on jo monesti nähtykin:) Saa nähdä, kuinka kauan meillä lumi pysyy...

   Poista
 3. Teillä on paljon lunta. On kaunis luminen maisema.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä kuinka kauan tuo lumi pysyy:) Mukava oli kyllä metsässä nyt kävellä.

   Poista
 4. Upeita talvisia kuvia. Teillä onkin jo paljon lunta. Meillekin satoi eilen lunta, mutta ei ihan noin paljoa taida olla täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen aamulla sitä oli jo paljon ja se oli sellaista lumipalloihinkin sopivaa. Tänä aamuna oli lunta tullut lisää vielä, mutta nyt se oli hyvin kevyttä:)

   Poista
 5. Oi kuinka kauniita kuvia :) Ompas teillä paljon lunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sitä lunta tosiaan on:) Yllättäen lunta tuli tänne vähän myöhemmin, kun etelämmäksi tai länteen, mutta kuulemma sieltä jo on sulanut poiskin.

   Poista
 6. Onpa hienoja kuvia! :) Täälläkin Joensuussa on reilusti lunta, tänään oli myös liukasta. T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt oli kiva metsässä kävellä:) Mietinkin tänään, että millaisessahan kunnossa siellä teillä ovat kulkuväylät nyt.

   Poista
 7. Voi miten on kaunista..niin ihanan valkoista ja lumista!! Mukavaa marraskuuta sinne teille❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinne! Kyllä nyt on metsässä silmäniloa:)

   Poista
 8. Upeat vuonislahden vaarat, kai siellä joku auraa tiet, kun tänään kimppakyyti vie mummoja keskustaan ostoksille, täti mm. kun asuu 30km.kaupungista syrjässä.mä ole nmetsästä käynyt keräämässä askartelu materiaalia naavaa ja jäkälää ja mustikanvarpuja, löysinpä vielä kanttarellejakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ollaan välillä käpyjä kerätty ja oksia:) Niistä voisi jotain värkätä kun sille päälle sattuu. Meillä tuo ihan oma tie on yhä auraamaton, mutta tuo seuraava väylä on aurattu. Tukkirekka veti sen lumista vapaaksi maanantaina. Muut kylätiet tuolla oli maanantaina auraamatta, mutta oli siellä autot päässeet kulkemaan kumminkin. Ja onneksi mekin päästiin, vaikka ei aura jostain syystä ole vielä käynytkään.

   Poista
 9. Kerrassaan upeita talvimaisemia! Pohjois-Karjala on rakas mökkimaakuntani. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä näinä päivinä on kaunista! Tämä on kyllä kivaa mökkiseutua:)

   Poista
 10. Kiitos häikäsevän kauniista terveisistä. Paljon lunta teillä, meillä oli vain yhden päivän ihan pikkuisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Nyt on kaunista kyllä, mutta saa nähdä miten kauan sitä riittää.

   Poista
 11. Kivasti on lunta teilläkin. Meillä on myös kauniin lumista. Blogiin en vielä ole päässyt, mutta instaan laitoin jo kuvia uuden kotimme lähimetsästä. Kivempi luminen marraskuu kuin pimeä maa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä luminen maa siinä mielessä on kivempi, että se on kaunista ja valaisee pimeää:) Toisaalta sellaiset pakkasen kovettamat paljaat tiet oli hyviä kuljettaviksi. Siunausta sinne uuteen kotiinne!

   Poista