sunnuntai 19. marraskuuta 2017

"Mikään ei tapahdu sattumalta"

Tiesitkö miten Maata näkyvissä -festarit saivat alkunsa? Sen alkuna oli suru ystävän kuolemasta.Hyvää sunnuntaita!

10 kommenttia:

 1. Mies oli eilisen päivän töissä Maata näkyvissä tapahtumassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa:) Itse en ole milloinkaan käynyt siellä, mutta nuoriso kävi muutamia kertoja joitakin vuosia sitten ja tykkäsivät. Vuoden 2010 mainosjulistekin yhä toisen huoneen seinällä. Itse keräsin festareiden mainoslehdyköistä mainioita mainoslauseita johonkin paperiin. Niissäkin oli sanomaa:)

   Poista
 2. Kaikki on Jumalan suunnitelman mukaista, vaikka se usein yllättää meidät ja tuntuu meistä aivan väärältä. Hyvää sunnuntaita teillekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Paljon on sellaista, jota me emme ymmärrä ja jossa kuitenkin on Jumalan suunnitelma. Ei meidän katseemme kovin kauas yllä...

   Poista
 3. Jumala tietää kaiken elämämme ja se on Jumalan suunnitelman mukaista. Ei sitä monesti ymmärrä miksi ikäviä asioita tapahtuu mutta niillä on joku tarkoitus ja vasta perillä kysymyksiin saadaan vastauksia. Hyvää ja siunattua sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Niin on kuten kirjoitit. Tuokin juttu noista festareista oli niin ihmeellinen esimerkki siitä, kuinka Jumalalla on ihan omat suunnitelmat, joita me emme etukäteen voi käsittää.

   Poista
 4. Niin jos oisin nuori niin menisin, nuorta porukkaa näkyy kaupungilla aina paljon festarin aikaan, jollain on enkelin siivet selässä ja nuori porukka käyttäytyy fiksusti, tämä meidän kylän kirkkokin oli osallisena festarin järjestelyssä,ehkä moni tai joku sai piston sydämeen, onhan evankeliumi siellä kuitenkin oli pääasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se todella hieno asia, että tämmöinen tapahtuma on nuorille järjestetty. Ympäri maata sinne porukkaa tuleekin. Niinkuin täältäkkin silloin menneinä vuosina nuorta väkeä sinne matkasi. Olisihan tuo mielenkiintoista joskus itsekin kokea:)

   Poista
 5. Kaunis kuva! niin rauhallisen seesteinen..Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle! Tuo kuva on ilmeisesti isännän ottama. Samaa kameraa kun meillä muutkin käyttelee:)

   Poista